“Canto de Cuna”, d'Inés Ruiz-Alejos, i “Mort digna”, d'Antoni Honrubia, millors obres del Concurs de Microrelats de Godella

Dimarts, 15 Novembre 2022 13:05 Escrit per  Publicat en Godella-VAL Vist 158 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

“Canto de Cuna”, d'Inés Ruiz-Alejos, i “Mort digna”, d'Antoni Honrubia, han sigut les obres premiades en la huitena edició del Concurs de Microrelats de Godella després de la deliberació del jurat expert.

 

Rosa Pastor, José Vicente Domínguez i Carles Cano han integrat el jurat que ha avaluat totes les obres que s'han presentat a este certamen, un dels més importants de la província de València

 

Inés Ruiz-Alejos, en la categoria de llengua castellana, i Antoni Honrubia, en valencià, han sigut els mereixedors del primer premi del concurs convocat per la regidoria de Biblioteca i Promoció del Valencià de l'Ajuntament de Godella.

 

Així mateix, el jurat també ha atorgat cinc accèssits als relats “El soñador de números”, de Joaquín Correa Barco, “Matemáticas”, d’Alberto Jesús Vargas Yáñez, “Pesos y vacíos”, de M.ª Elena Bethencourt Rodríguez, “Saco de boxear”, de Maximiliano Jarque Blasco, i “Soc de la mar”, de Pablo Tormo Sales.

 

També s'han seleccionat un total de 43 obres que, juntament amb els guanyadors i els accèssits, estaran incloses en el llibre que editarà la regidoria dirigida per Tatiana Prades.

 

El lliurament de premis del certamen se celebrarà el pròxim 16 de desembre a les 19 hores a la Biblioteca Municipal de Godella.

 

Informa Nou Horta. Godella