Massalfassar acull el primer nivell del curs d’entrenador de pilota valenciana

Divendres, 15 Novembre 2019 14:00 Escrit per  Publicat en Massalfassar-VAL Vist 1003 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

Les instal·lacions de pilota valenciana de Massalfassar acullen, durant els mesos d’octubre, novembre i desembre, el curs d’entrenador nivell 1, homologat per la Federació de Pilota Valenciana i la Conselleria d’Educació, Cultura i Esports de la Generalitat Valenciana, i organitzat amb la col·laboració del Club de Pilota Massalfassar i l’Ajuntament de Massalfassar.

 

Vint-i-quatre alumnes participen en esta edició de 350 hores en què se’ls ensenya les distintes modalitats del joc, la preparació i organització de sessions d’entrenaments, i altres qüestions relacionades amb la psicologia infantil o els primers auxilis. Durant estos mesos, reben la visita de diversos formadors, com la que recentment tingué lloc per part d’un entrenador de persones amb capacitats diferents.

 

A més de les classes pràctiques al trinquet, frontó i carrer de pilota del poliesportiu, també es celebren distintes xarrades a la sala polivalent municipal, així com eixides a localitats amb molta tradició d’este esport com Genovès o Sueca. 

 

L’alcalde de Massalfassar, Joan Morant, va visitar els alumnes durant una de les sessions del curs per donar-los la benvinguda i explicar-los la frenètica activitat de pilota de què pot fer gala el municipi. 

 

 

Informa Nou Horta. Massalfassar