Cs es compromet a governar Massalfassar des de la unió i la cooperació

Dimarts, 14 Juliol 2020 11:04 Escrit per  Cs Massalfassar Publicat en Massalfassar-VAL Vist 743 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

El portaveu de Ciutadans (Cs) Massalfassar, Higinio Yuste, s'ha compromés a “governar Massalfassar des de la unió i la cooperació” en el ple en el qual s'ha destituït a l'alcalde de Compromís a través d'una moció de censura presentada per Cs, PP i Demòcrates Valencians, i secundada també pel partit socialista.

 

“El nou equip de govern és una conjugació perfecta per a gestionar el municipi”, ha assegurat Yuste, qui ha destacat que “coneixem el nostre poble i sabem quines són les seues necessitats”. “Massalfassar necessita un govern fort que li done estabilitat i garantisca una governabilitat eficaç per a millorar-lo”, ha explicat.

 

A més, Yuste ha asseverat que “Massalfassar requeria un canvi davant un govern feble i inactiu”. “Ens vam posar a la disposició de l'alcalde, sobretot durant la pandèmia, i ni ens ha contestat”, ha argumentat, al mateix temps que ha explicat que “és impossible eixir d'aquesta crisi sense uns nous pressupostos”.

 

En la mateixa línia, l’edil ha indicat que “no sols no s'ha comptat amb l'oposició en l'últim any sinó que el ja exalcalde fins i tot ha arribat a insultar-nos en els plens”. Per tot això, ha defensat, “aquesta moció de censura és un acte de responsabilitat envers el nostre poble”.

 

Al ple han assitit, entre altres, els diputats provincials Rocío Gil i Jesús Gimeno, la diputada autonòmica de Cs així com diferents regidors del partit taronja.

 

Informa Nou Horta. Cs Massalfassar

Modificat el Dimarts, 14 Juliol 2020 11:04