Massalfassar estrena wifi públic gratuït

Dimecres, 18 Novembre 2020 12:52 Escrit per  Publicat en Massalfassar-VAL Vist 680 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

L’Ajuntament de Massalfassar ha implementat, mitjançant un conveni amb la Agencia Ejecutiva de Innovación y Redes (INEA), l'accés gratuït a un servei WIFI en espais públics, interiors i exteriors.


Esta iniciativa, anomenada 'Wifi4EU, Fomento de la conectividad a internet de las comunidades locales', complementarà l'oferta i la qualitat dels serveis públics i ofereix valor afegit a les instal·lacions municipals.


Massalfassar disposa de connexió wifi pública i gratuïta gràcies a la instal·lació de 12 punts de connexió, 6 interiors i 6 exteriors, situats a l'Ajuntament, Poliesportiu, Sala Polivalent, Escoleta Municipal i Parc adjacent i Casa de Cultura.


Connectant-se a “Wifi4EU” des del qualsevol dispositiu mòbil o equip informàtic, els usuaris podran accedir a Internet als espais públics, de forma totalment gratuïta, disposant d'una connexió de 2MB de descàrrega i 1 MB de pujada.


L'Ajuntament de Massalfassar es va adherir a aquest projecte en 2016, amb Carlos Fontestad com a alcalde, i l'Agència Executiva d'Innovació i Xarxes va signar l'acord de col·laboració al juny de 2019, amb una dotació econòmica de 15.000 €, que permetrà millorar l'alfabetització digital i complementarà els serveis públics.


"Esta inversió ens permet oferir als veïns i veïnes del poble connexió gratuïta i de qualitat als espais públics, fet que aporta valor afegit i comoditat al poble", assegura l'alcalde Alvaro Montañés.

 

Informa Nou Horta. Massalfassar

Modificat el Dimecres, 18 Novembre 2020 12:53