Massalfassar rep de Carrefour aliments destinats a persones vulnerables

Dijous, 17 Desembre 2020 18:15 Escrit per  Publicat en Massalfassar-VAL Vist 707 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

L'Ajuntament de Massalfassar i Carrefour Massalfassar col·laboren per al repartiment d'aliments entre persones vulnerables de la població.


L'hipermercat ha donat al consistori 60 borses amb aliments per un valor de 1.200 euros, que els serveis socials municipals distribuiran entre les famílies més vulnerables del municipi.


Oli, llet, sucs, llegums, arròs, pasta, cafè, tomata i galetes entre altres productes de primera necessitat componen els paquets. “Es tracta d'aliments per a cobrir les necessitats essencials de les persones mes vulnerables en este difícil moment”, explica el gerent de Carrefour El Rajar, Luis Puig.


“Des de l'Ajuntament de Massalfassar només podem agrair la predisposició de Carrefour a col·laborar amb les necessitats del municipi i a implementar el seu arrelament amb Massalfassar tant amb aquestes ajudes d'emergència social que complementen les preses pel consistori, com per la col·laboració en la cerca d'ocupació per a les persones de la població, entre altres qüestions”, ha comentat l'alcalde de la localitat, Alvaro Montañés.


Almenys 30 famílies es beneficiaran del repartiment d'estos aliments, que distribuiran els serveis socials municipals atesos els criteris establerts per la Generalitat i a les necessitats dels col·lectius més vulnerables del municipi.

 

Informa Nou Horta. Massalfassar

Modificat el Dijous, 17 Desembre 2020 18:15