Massalfassar promou el comerç local i programa activitats culturals durant la campanya de Nadal

Dilluns, 21 Desembre 2020 12:12 Escrit per  Publicat en Massalfassar-VAL Vist 809 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

L'Ajuntament de Massalfassar ha programat una campanya per fomentar el comerç local durant el Nadal, que inclou també la realització de diferents activitats culturals durant el període nadalenc, amb la col·laboració de Caixa Popular.


Així, amb el lema 'En Nadal, comerç local', l'equip de govern, en col·laboració amb els comerços del municipi, ha impulsat el sorteig, entre totes les persones que participen comprant productes en els comerços locals, de 50 xecs de 20€ per consumir a les tendes de Massalfassar.


A més, l'Associació de Comerciants i Artesans de Massalfassar, aporta altres 20 xecs pel mateix import, un per cada negoci que la formen, per utilitzar en els comerços associats.


"És una iniciativa econòmicament humil, perquè només són 1.000 euros, però l'objectiu és estimular l'economia, la participació, generar sinergies i beneficiar el major nombre de persones i comerços", explica l'alcalde Alvaro Montañés.


Es tracta d'una campanya transversal en la qual participen diferents regidories com Comerç, Festes i Tradicions o Cultura, i que inclou diferents actuacions, que conclouran el dia 5 de gener amb la desfilada dels Reis Mags. Abans, els dies 2 i 3, el Patge Reial visitarà l'Ajuntament.


Nou actuacions
El musical infantil 'El Gat amb botes', l'espectacle 'Basat en una història real' del mentalista Juanma González (20 desembre), o 'Els Garcia & Companyia, la família s'amplia' (29 de desembre), juntament amb projeccions de cinema (27/30 desembre) o els concerts de Nadal, interpretats per la Colla de Dolçainers i Tabalaters 'El Xarquet', i de manera conjunta per la Societat Musical Massalfassar i la Coral Polifònica (26 desembre), completen la programació, tota d'accés gratuït .


A més, per als dies 28, 29 i 30 de desembre s'ha programat un 'Taller de cuina' gratuït de tres hores de durada impartit per la concursant de MASTERCHEF, Esmeralda, veïna de la localitat.


"Hem intentat confeccionar un cartell atractiu i cobrir les necessitats de tots els públics per mantenir l'activitat cultural i d’oci a la població, i que tots els veïns tinguen algun estímul durant esta època tan especial i complicada al mateix temps", comenta Montañés.

 

Informa Nou Horta. Massalfassar

Modificat el Dilluns, 21 Desembre 2020 12:14