Massamagrell rehabilitarà l'antic edifici de “la casa dels mestres”

Dijous, 18 Març 2021 10:18 Escrit per  Publicat en Massalfassar-VAL Vist 694 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

L’Ajuntament de Massamagrell va aprovar en el ple telemàtic del passat 5 de març, amb 16 vots a favor, els 5 de PSOE, 4 del PP, 3 de Compromís, 2 de C’s, 1 de Veïns i 1 d’UP-EUPV, i només l’abstenció de Vox, el conveni amb la Generalitat Valenciana per al programa “Reconstruïm Pobles”, que pretén fer actuacions urbanes per a rehabilitar edificis municipals i adequar entorns urbans.

 

Gràcies a la signatura d’aquest conveni, Massamagrell rebrà una quantitat de 515.000 euros per a rehabilitar l’antic edifici de “la casa dels mestres”, que actualment alberga el Centre d’Estimulació Primerenca, l’Associació de la Dona i la Unitat de Conductes Addictives.

 

“Aquesta ajuda permetrà arreglar els desperfectes de la façana principal i posterior, adaptar els lavabos, instal·lar un ascensor, aïllament tèrmic, retirar les baixants de fibrociment, renovar el paviment, il·luminar espais de treball i adequar els aparells d’aire. Tot això amb l’objectiu de crear un espai accessible i segur”, ha explicat l’alcalde de Massamagrell, Paco Gómez.

 

Al programa es van presentar més de 600 projectes de tota la Comunitat Valenciana, dels quals 450 complien amb els requisits exigits. Finalment la Conselleria va seleccionar un total de 70 projectes, entre ells, el de Massamagrell.

 

“Amb aquesta millora l’Associació de la Dona, les persones usuàries de l’UCA i del Centre d’Estimulació Primerenca, podran reunir-se i ser ateses en les millors condicions possibles. Ens alegra poder fer aquesta rehabilitació tan necessària en aquest espai tan utilitzat”, ha comentat la regidora d’Urbanisme, Raquel Gómez.

 

El programa “Reconstruïm Pobles” s’emmarca dins dels 17 Objectius de Desenvolupament Sostenible, en concret, el de ciutats i comunitats sostenibles.

 

Informa Nou Horta. Massamagrell