Massalfassar inaugura el Parc del Llavaner

Dijous, 02 Setembre 2021 13:43 Escrit per  Publicat en Massalfassar-VAL Vist 1051 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

L'Ajuntament de Massalfassar ha obert el nou Parc del Llavaner, projecte que ha consistit en la restauració de l'antic edifici del Llavaner municipal, que es trobava en un deficient estat de conservació, la instal·lació d'una zona per a fer focs i l'acondicionament de l'entorn per al seu ús per part de veïns i veïnes, que disposen ara d'una nova zona d'oci al poble.


Les actuacions han inclòs la neteja de l'espai, que ocupa més de 700 metres quadrats, la reparació del sostre del Llavaner, la instal·lació de vidres de seguretat, la col·locació de mobiliari amb taules i bancs, la construcció d'una zona per a fer focs, a més d'una font, el tancament perimetral amb una tanca de madera i la iluminació ornamental, actuació integrada en l'entorn natural del Camí de l'Estació en que es troba el Parc.


"Ens sentim molt orgullosos del projecte, perquè suposa la recuperació i posada en valor del nostre patrimoni històric, i perquè amb la creació d'este Parc, el poble disfruta d'una nova infraestructura, un nou espai d'oci per a tots, prop del casc urbà, però al mateix temps suficientment allunyat per a no molestar", explica l'alcalde Alvaro Montañés.


El pressupost de l'obra ha sigut de 60.0000€, repartits en dos fases de 30.000€ cadascuna, de les quals, la primera va estar subvencionada per la Diputació de València, mentre l'Ajuntament ha assumit la segona amb recursos propis.


La posada en valor d'este espai protegit es completarà amb l'adequació del camí d'accés al nou Parc i la instal·lació de càmeres de seguretat i videovigilància per a garantir la custòdia d'un espai protegit. L'Ajuntament treballa en l'ampliació i millora del Parc, i té prevista la instal·lació de jocs infantils.


Normes d'ús
L'Ajuntament de Massalfassar ha decidit que el Parc es mantinga obert i l'ús siga lliure, perquè "confiem en la responsabilitat dels usuaris per a utilitzar les instal·lacions de manera adequada i garantir el seu manteniment cumplint amb les normes d'ús. Si veiem que els usuaris no són responsables amb la conservació del patrimoni del poble, haurem d'estudiar altres alternatives".

 

Informa Nou Horta. Massalfassar

 

 

Modificat el Dijous, 02 Setembre 2021 13:43