Massalfassar aprova un pressupost rècord de 3,2 milions d’euros per a 2022

Dilluns, 31 Gener 2022 10:37 Escrit per  Publicat en Massalfassar-VAL Vist 795 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

L’Ajuntament de Massalfassar ha aprovat el pressupost per a 2022, que ascendeix a 3.241.600 euros, “uns pressupostos ambiciosos que incideixen en les línies d’igualtat i sostenibilitat en les que treballa este equip de govern”, ha indicat l’alcalde Higinio Yuste. Es tracta del pressupost més elevat en la història del municipi, amb un increment de 538.900€ respecte a 2021.


Amb set vots a favor, corresponents a Ciudadanos (3), Partit Popular (2), Demòcrates Valencians (1) -que formen l’equip de govern- i el regidor No Adscrit Ismael Gimeno, i les abstencions dels tres regidors de Compromís (la quarta no va assistir a la sessió), es van aprovar ”sense cap vot en contra” remarca l’alcalde, els comptes,que inclouen una partida de 873.400 euros per a inversions.


“És un pressupost suculent, amb projectes d’urbanisme i obres públiques, de recuperació del nostre patrimoni, de participació ciutadana, i també amb projectes esportius i socials”, enumera l’alcalde, qui destaca el fet de ”no haver pujat els impostos, al contrari hem creat noves bonificacions”.


En total, 19 actuacions, entre les que destaquen actuacions per a renovar i ampliar les instal·lacions del poliesportiu municipal o actuacions urbanístiques per a millorar la seguretat a l’entorn del col·legi públic, amb la creació també de camins escolars segurs, així com la recuperació del patrimoni etnològic, com ara els antics motors d’aigua del terme.


A més, una segon àrea de socialització canina, completar la zona verda al passeig de l’Estació en l’entorn del Parc del Llavaner, la renovació dels parcs infantils i també de l’enllumenat públic o l’acondicionament de l’antic consultori, entre d’altres.


Subvencions per a totes les associacions locals
El pressupost aprovat també recull una partida de 54.900€ destinades a subvencions “per a totes les entitats esportives, culturals i socials del municipi”, explica Yuste.

 

Informa Nou Horta. Massalfassar