Massamagrell celebra el Dia Mundial contra el Càncer de Mama

Dijous, 25 Octubre 2018 18:53 Escrit per  Publicat en Massamagrell-VAL Vist 537 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

El divendres 19 d'octubre es va celebrar el Dia Mundial contra el Càncer de Mama, i l'Ajuntament de Massamagrell, juntament amb múltiples entitats públiques internacionals, es va sumar a la celebració penjant en el seu balcó el representatiu llaç de color rosa. 

A més, dimarts passat 23 d'octubre, aprofitant la instal·lació del mercat setmanal, la Junta Local AECC Massamagrell va instal·lar una taula petitòria en l'Avinguda Major per a recaptar fons través de la venda de loteria de Nadal i articles solidaris, i destinar-los a la recerca del càncer de mama. 

“Enguany hem recaptat un total de 1.666’83 euros, 450 euros més que l'any passat. Vuic agrair la col·laboració de tots els veïns i veïnes que s'han acostat fins a ací per a fer el seu donatiu. Som un poble solidari en el qual la ciutadania està cada vegada més conscienciada”, comentava la presidenta de la Junta Local AECC Massamagrell, Verónica Carrillo.

“Un any més l'Ajuntament de Massamagrell ha celebrat aquest dia en suport a totes les persones, majoritàriament dones, que lluiten contra aquesta malaltia. Des d'ací manem molta força a cadascuna d'aquestes lluitadores, que se superen cada dia i ens donen una lliçó als altres”, declarava l'alcalde, Pep Galarza.

 

Informa Nou Horta. Massamagrell

Modificat el Dijous, 25 Octubre 2018 18:56