Massamagrell inicia la seua setmana "no fallera"

Dimecres, 17 Març 2021 09:39 Escrit per  Publicat en Massamagrell-VAL Vist 495 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

Desgraciadament les Falles 2021 no han pogut celebrar-se a causa de les circumstàncies que vivim, no obstant això l’esperit faller es manté en molts municipis valencians, entre ells Massamagrell, que ha organitzat una sèrie d’accions entre els dies 15 i 19 de març.

 

Des de la regidoria de Festes, ahir a les huit de la vesprada es va organitzar una “plantà virtual”. L’ajuntament va dissenyar una plantilla en la qual es pot llegir Falles 2021 Massamagrell i la va pintar amb pintura blanca en la ubicació original on haurien d’anar els set monuments fallers, o prop d’ells.

 

“Aquesta pintada es fa com a símbol per a recordar als veïns i veïnes de Massamagrell que en eixos punts és plantat i cremat un monument faller. I també com a mostra de suport i afecte a les comissions, que per segon any consecutiu no poden gaudir d’aquestes festes tan esperades”, ha comentat la regidora de Festes, Nina Sepúlveda.

 

A més d’això, l’ajuntament convidava a la ciutadania a decorar durant aquesta setmana els balcons de les seues cases amb motius fallers.

 

Ahir a les 12 del migdia, l’Ajuntament de Massamagrell publicà en les seues xarxes socials el vídeo Promoció Falles 2021, en el qual apareixen els i les representants de cada falla explicant què són les falles per a ells i elles. El vídeo, molt emotiu, ha tingut un gran acolliment, sent compartit més de 80 vegades només des de Facebook en les seues primeres hores de llançament.

 

Durant el dia de hui l’ajuntament emetrà música fallera a través de la megafonia, i el divendres 19 de març, finalitzaran aquesta setmana tan atípica amb les últimes tres accions. La primera d’elles serà la missa de Sant Josep a les 12.30 hores a l’Església Sant Joan Evangelista, després, a les 16.00 hores es publicarà en les xarxes socials de l’ajuntament el vídeo Viu les Falles, i per a donar per concloses les Falles 2021 a les 23.00 hores es publicarà el vídeo de la Cremà virtual al costat de l’himne de la Comunitat Valenciana.

 

“Al costat de les set comissions falleres de Massamagrell, des de l’ajuntament hem volgut organitzar aquestes accions per a no perdre la tradició fallera, sempre adaptant-nos a les circumstàncies i actuant amb responsabilitat”, ha explicat l’alcalde de Massamagrell, Paco Gómez.

 

A més, el dia que haguera sigut La Crida, també es va publicar un vídeo compost per fotos de l’acte celebrat anys anteriors, i que pot veure’s en les seues xarxes socials.

 

 

Informa Nou Horta. Massamagrell

Modificat el Dimecres, 17 Març 2021 09:40