Massamagrell instal·la pilones semiautomàtiques en alguns carrers del municipi

Divendres, 26 Març 2021 09:24 Escrit per  Publicat en Massamagrell-VAL Vist 170 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

L'Ajuntament de Massamagrell ha comprat amb el romanent de tresoreria un total de dotze pilones semiautomàtiques per a regular el trànsit rodat d'alguns carrers del municipi. Aquestes barreres garantiran la limitació i gestió del pas de vehicles, sense afectar la llibertat del flux per als vianants.

 

“Quatre d'aquestes dotze pilones han sigut instal·lades en la zona de l'IES Massamagrell, dos en la mateixa entrada i altres dues en la meitat de l'avinguda Blasco Ibánez, de manera que restringeixen el trànsit en moments puntuals com l'entrada i l'eixida de l'alumnat al centre. Un altre dels punts on es col·locaran pilones és en la zona del mercat municipal, permetent així una major seguretat per a les parades ambulants”, ha declarat la regidora d'Urbanisme, Raquel Gómez.

 

“Fins a aquest moment la Policia Local col·loca tanques en zones determinades per a evitar l'afluència de cotxes tant en zones escolars com en el mercat, però l'adquisició d'aquest nou sistema permetrà que les tanques no siguen desplaçades del seu origen ni caiguen a causa del vent. És un sistema molt més segur i còmode, que permetrà una major agilitat”, ha assenyalat l'alcalde de Massamagrell, Paco Gómez.

 

El consistori preveu que pròximament, dins del pla d'inversions de la Diputació de València, s'instal·len pilones semiautomàtiques d'estructura retràctil en totes les zones escolars del municipi, Col·legi Sagrada Família, CEIP Sant Joan Evangelista, CEIP Verge del Rosari i CEIP Bisbe Amigó.

 

Informa Nou Horta. Massamagrell

Modificat el Divendres, 26 Març 2021 09:26