Massamagrell sol·licita més de 90.000 euros per a millorar els camins rurals

Dimecres, 07 abril 2021 17:09 Escrit per  Publicat en Massamagrell-VAL Vist 427 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

Massamagrell ha sol·licitat a la Conselleria d'Agricultura, Desenvolupament Rural, Emergència Climàtica i Transició Ecològica, una subvenció per a condicionar els camins rurals de la localitat coneguts com a Corriol de Segorbe, Les Files, Bobalar i Traveser.

 

El passat 18 de febrer, el DOGV número 9023 publicava la convocatòria per la qual els municipis i entitats locals menors de la Comunitat Valenciana podien sol·licitar ajudes per a millorar els seus camins rurals durant aquest 2021. Així doncs, l'Ajuntament de Massamagrell ha sol·licitat un total de 92.949,20 euros per a realitzar aquestes obres.

 

Les actuacions de millora seran realitzades en les parts dels camins que pertanguen al terme municipal de Massamagrell, per a afavorir l'accés tant al personal agricultor com al veïnat que realitze trajectes a peu o amb bici.

 

“Aquests camins connecten el centre del nostre poble amb l'horta i la platja de Massamagrell, a més d'enllaçar també amb els termes de municipis confrontants com La Pobla de Farnals, Massalfassar i València”, comenta l'alcalde de Massamagrell, Paco Gómez.

 

“A través dels camins sobre els quals s'actuarà, no es dona accés a cap explotació ramadera ni indústria agroalimentària. L'objectiu d'aquesta actuació és augmentar la seguretat del trànsit i garantir un desplaçament còmode a la ciutadania que fa ús d'ells assíduament, per motius agrícoles o paisatgístics” assenyala la regidora d'Urbanisme i Obres Públiques, Raquel Gómez.

 

Informa Nou Horta. Massamagrell

Modificat el Dimecres, 07 abril 2021 17:10