Massamagrell finalitza amb èxit “Música de Pasqua 2021”

Divendres, 09 abril 2021 13:02 Escrit per  Publicat en Massamagrell-VAL Vist 226 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

L'Ajuntament de Massamagrell, des de l'Àrea de Joventut i en col·laboració amb la Unió Musical de Massamagrell, ha organitzat durant aquesta setmana “Música de Pasqua”, una escola vacacional enfocada a xiquetes i xiquets nascuts entre 2014 i 2016.

 

Des d'aquest dilluns, l'alumnat ha realitzat activitats i tallers relacionats exclusivament amb el món de la música, una iniciativa que es realitza en el municipi per primera vegada. Cadascun d'aquests dies, han conegut una família d'instruments diferent i han realitzat cançons, balls i fins han pogut fabricar els seus propis instruments amb material reciclat.

 

L'Edifici de la Joventut ha sigut el lloc on s'han desenvolupat les classes, des de les 9.30 del matí fins a les 13.30 de la vesprada, fins hui divendres 9 d'abril, que s'ha donat per conclosa l'escola vacacional amb un concert final i una xicoteta actuació de la batukada de la Va unir Musical de Massamagrell.

 

“Abans d'iniciar les classes, realitzem una reunió informativa amb les famílies de l'alumnat per a explicar-los tot el protocol Covid que s'anava a seguir, entre altres coses, per a la seua seguretat. També des de l'Ajuntament repartim una llibreta i un *pack de retoladors a cadascun dels alumnes i alumnes, perquè anaren d'ús exclusiu”, ha assenyalat l'alcalde de Massamagrell, Paco Gómez.

 

Les places de “Música de Pasqua” han estat limitades a un total de 25 participants, que s'han distribuït en cinc grups formats per cinc persones, i diferenciats entre ells pel nom d'instruments musicals com les flautes, els trombons, els clarinets, les trompetes i els saxos.

 

“Cada xiquet i xiqueta s'han identificat amb un adhesiu la qual indicava el seu nom, el nom del seu tutor o tutora i el nom del grup al qual pertanyen. Totes les aules han estat identificades també amb el nom de l'instrument musical, i per a l'entrada i l'eixida, l'alumnat ha acudit a l'espai reservat del pati també senyalitzat amb l'instrument musical al qual pertanyen”, explicava la regidora de Joventut, Araceli Munera.

 

D'aquesta manera, l'Ajuntament de Massamagrell ha demostrat que sí que es poden organitzar activitats en aquestes circumstàncies, sempre respectant totes les mesures de seguretat i amb una bona planificació.

 

Informa Nou Horta. Massamagrell

 

 

Modificat el Divendres, 09 abril 2021 13:03