Tornen els ‘Íntims Concerts’ al Centre Cultural de Massamagrell

Dimarts, 25 Mai 2021 16:33 Escrit per  Publicat en Massamagrell-VAL Vist 195 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

El divendres passat, 21 de maig, Massamagrell va reprendre els ‘Íntims Concerts’, després que en 2020 no poguera realitzar-se per la pandèmia de la Covid-19, amb les actuacions dels músics Ángel Soria, Nahikari Oloriz i Maria Zisi. I el divendres 4 de juny, serà el torn de Carles Civera, Salvador Bolón i Paulina Dumanaite.

 

Aquesta iniciativa es realitza des de fa diversos anys i permet que un grup reduït de persones acudisca a concerts compartint escenari amb els mateixos músics, ja que mentre ells toquen, el públic està assegut al seu al voltant i percep una sensació més pròxima.

 

Enguany, les circumstàncies no han permés que els concerts es duguen a terme de la forma habitual i per això el públic no se situa en l'escenari amb els músics, sinó al pati de butaques, assegurant que es compleix la distància de seguretat. D'altra banda, la situació també ha fet que les entrades -totalment gratuïtes- siguen recollides els dies previs a l'actuació, i no abans del concert, com els anys anteriors.

 

El divendres, el Centre Cultural de Massamagrell es va omplir amb al voltant de 150 persones en una vetlada que va eixir com estava prevista i es van complir totes les mesures de seguretat i la normativa vigent.

 

L'alcalde de Massamagrell, Paco Gómez, comenta que “aquest començament va ser tot un èxit, moltes persones van acudir a veure a Ángel Soria, artista de Massamagrell. La ciutadania està animada a tornar a gaudir de la cultura, la qual cosa ens permet seguir amb l'organització de noves actuacions”.

 

D'altra banda, la regidora de Cultura, Araceli Munera, explicava que “per al municipi és un honor poder comptar amb les actuacions d'Ángel Soria i Carles Civera, dos joves veïns que iniciaren els seus estudis a l'Escola Municipal de Música de Massamagrell, pertanyen a la Va unir Musical del municipi i en l'actualitat són dos músics reconeguts”.

 

Les pròximes setmanes s'iniciaran també les sessions de ‘Música al Pati’, una altra activitat similar de la qual podran gaudir els habitants de Massamagrell.

 

Informa Nou Horta. Massamagrell

 

Modificat el Dimarts, 25 Mai 2021 16:35