Massamagrell prepara una sèrie d'accions de suport al comerç local

Dijous, 03 Juny 2021 09:12 Escrit per  Publicat en Massamagrell-VAL Vist 225 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

L'alcalde de Massamagrell i regidor de Comerç, Paco Gómez, ha mantingut una reunió amb la directiva de l'Associació de Comerciants del municipi per a organitzar les pròximes accions que es duran a terme amb l'objectiu de fer costat al comerç local.

 

Ara que la situació comença a millorar, l'Ajuntament de Massamagrell ha optat per organitzar algunes de les activitats que es realitzen des de fa uns anys en el municipi.

 

La primera d'elles serà la sisena edició de la ruta de la tapa, que tindrà lloc del 9 al 18 de juliol i que coincidirà amb les festes fundacionals del municipi. Pròximament, responsables de l'Associació de Comerciants aniran informant els locals d'hostaleria del municipi per si desitgen participar i per a explicar-los com s'organitzarà enguany.

 

La segona de les accions de foment i suport al comerç serà el mes de setembre, quan se celebrarà una nova edició de la fira del comerç, i que permetrà a les persones comerciants muntar els seus estands exposant els seus productes.

 

I com tercera acció, i com a novetat, es planteja el llançament, per a final d'any, d'un bo de suport al comerç valorat en 50 euros que funcionarà de la següent manera: el ajuntament aportarà la meitat del valor, i les persones consumidores que vulguin adquirir-ho aportaran l'altra meitat, d'aquesta manera la ciutadania de Massamagrell rebrà un bo amb el valor duplicat de l'invertit, i ho podrà gastar només en els comerços del municipi.

 

“Amb aquestes tres iniciatives volem secundar i donar visibilitat al comerç local, a aquest temps d'incentivar a la ciutadania al fet que consumeixi en els nostres establiments. En la situació actual creiem que és possible organitzar una nova edició de la ruta de la tapa i una nova fira del comerç, sempre sota les normatives vigents i respectant en tot moment la seguretat de les persones. I respecte al bo, és una acció que ja han llançat altres municipis i hem pensat que pot ser de gran ajuda i suport per a els nostres comerciants”, ha explicat l'alcalde de Massamagrell, Paco Gómez.

 

Informa Nou Horta. Massamagrell

 

 

 

Modificat el Dijous, 03 Juny 2021 09:21