Massamagrell inicia aquesta setmana tallers juvenils de rap i producció audiovisual

Dimecres, 09 Juny 2021 09:10 Escrit per  Publicat en Massamagrell-VAL Vist 213 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

L’Ajuntament de Massamagrell, des de la Regidoria de Joventut, ha organitzat per a aquest mes de juny dos nous tallers per a joves i adolescents a partir de 10 i 13 anys.

 

El primer d’ells, un taller de rap que treballa els valors mitjançant l’hip hop, va començar ahir dilluns 7 de juny i continuarà les seues sessions els dies 14 i 21 de juny en horari de sis a huit de la vesprada. Aquesta activitat està dirigida a majors de 13 anys i a través d’ell l’alumnat aprendrà teories i tècniques per a aplicar valors com la igualtat, l’assetjament escolar o l’ecologia, que serviran per a després escriure part d’una cançó.

 

El segon d’ells és un taller de producció audiovisual i donarà inici demà dimecres en el mateix horari que l’altre taller. De la mateixa manera, es durà a terme en dues sessions més els dies 9 i 13 de juny. Ací, els majors de 10 anys podran aprendre a través d’una masterclass de producció audiovisual, les tècniques principals per a iniciar-se en la creació de tota mena de vídeos, des de videoclips a vídeos corporatius. Serà un taller totalment pràctic amb enregistrament, edició i tractament d’imatges pròpies.

 

“Optem per realitzar aquests tallers perquè la nostra joventut puga aprendre altres tècniques i conega mons diferents. A més, aquestes activitats també serveixen per a inculcar i reforçar valors com la igualtat o la tolerància en la societat”, ha comentat l’alcalde de Massamagrell, Paco Gómez.

 

Alhora que es desenvolupen aquests dos tallers, continuen les sessions d’uns altres que es realitzen durant tot l’any, com el taller “Crec amb les meues mans”, “Ritmolandia” o street dance, i altres que es van realitzar el mes de maig i ja s’han donat per finalitzats són el taller de parkour i el d’il·lusionisme.

 

La regidora de Joventut, Araceli Munera, ha expressat: “volem presentar alternatives d’oci per als i les joves en les quals puguen aprendre i sobretot divertir-se. Estem orgullosos de poder promoure la cultura sempre seguint els valors que ens representen com a municipi”.

 

El taller de rap compta amb 5 participants, i el taller de producció audiovisual amb 12, places que s’han vist reduïdes per a poder complir amb la normativa sanitària. Totes dues activitats es realitzen en el Centre Juvenil, que està sigut millorat amb la instal·lació de nous materials, com per exemple un projector audiovisual.

 

Informa Nou Horta. Massamagrell

Modificat el Dimecres, 09 Juny 2021 09:11