Massamagrell contracta dos auxiliars de platja fins al mes de setembre

Dimarts, 22 Juny 2021 09:28 Escrit per  Publicat en Massamagrell-VAL Vist 458 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

L’Ajuntament de Massamagrell és un dels 71 ajuntaments de la Comunitat Valenciana que ha contractat joves d’entre 18 i 30 anys per a treballar a la platja durant els mesos d’estiu.

 

Gràcies a la subvenció de 8.919,72 euros rebuda del programa Estiu Segur de la Generalitat Valenciana, el consistori ha pogut contractar dos auxiliars de platja que vetlaren pel compliment de les mesures sanitàries, a més de promocionar el turisme i col·laborar en la prevenció d’ofegaments a la platja del municipi.

 

Dins de les seues funcions també es troba la d’informar les persones usuàries que accedisquen a la platja dels avisos que puga dictar el Centre de Coordinació d’Emergències de la Generalitat, així com avisar a través del 112 de les emergències que no es puguen cobrir amb els recursos dels quals disposen.

 

“Poder realitzar contractacions i donar ocupació a persones del nostre poble sempre és motiu d’agraïment. Gràcies a aquestes dues joves la ciutadania de la nostra platja pot sentir-se més protegida, i encara que entre les seues funcions no es trobe la seguretat o el socorrisme, disposen de recursos per a saber com actuar en cada cas”, ha comentat l’alcalde de Massamagrell, Paco Gómez.

 

Després de realitzar un curs de formació les dues joves es troben treballant de manera oficial des d’aquest cap de setmana, coincidint amb la inauguració de la temporada estival a les platges, i estaran fins a mitjan mes de setembre.

 

L’Ajuntament de Massamagrell ha instal·lat una caseta en la mateixa platja perquè les dues treballadores puguen fer el seu treball en bones condicions.

 

Informa Nou Horta. Massamagrell