La platja de Massamagrell neta de residus gràcies a les campanyes de conscienciació

Dimarts, 22 Juny 2021 16:11 Escrit per  Publicat en Massamagrell-VAL Vist 111 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

Veïns i veïnes de Massamagrell van participar el passat diumenge 20 de juny en la recollida de residus de la platja del municipi.

 

Aquesta activitat mediambiental va ser organitzada per la Clínica Veterinària La Graveta, situada en la localitat, i en col·laboració amb l’Ajuntament de Massamagrell, i estava organitzada amb la finalitat de conscienciar a la població del manteniment i neteja de la platja de cara als mesos d’estiu, en els quals hi ha més afluència de persones.

 

L’acció es va desenvolupar a primera hora del matí, coincidint amb les hores de menys sol, i les persones voluntàries que van participar en l’activitat van recollir botelles, llandes, burilles, plàstics en general i tota mena de residus que arriben a la mar de manera voluntària o involuntària.

 

Entre aquest grup de persones es trobaven regidors i regidores de l’equip de govern i l’alcalde de Massamagrell, Paco Gómez, que va donar les “gràcies a tots i totes els que heu participat i col·laborat en aquesta activitat. Mantenir el nostre entorn lliure de fem és responsabilitat de tota la ciutadania, però encara continuen sent necessàries aquest tipus d’accions”.

 

Raquel Gómez, regidora de Sostenibilitat Ambiental, assenyalava que: “a través d’aquestes campanyes de conscienciació tractem de sensibilitzar, conscienciar i implicar la ciutadania en la importància de recuperar la naturalitat de la nostra platja”.

 

De manera paral·lela a aquesta activitat, els caps de setmana de juny i juliol s’està realitzant un voluntariat per a la conservació del chorlitejo patinegro en la marjal de Rafalell i Vistabella, organitzat per l’Ajuntament de València en col·laboració l’Ajuntament de Massamagrell i amb la Societat Valenciana d’Ornitilogia, Ambiens i Acció Ecologista Agró.

 

Informa Nou Horta. Massamagrell

Modificat el Dimarts, 22 Juny 2021 16:12