Massamagrell i Rafelbunyol arriben a un acord perquè totes dues ciutadanies disfruten de piscina i bus a la platja

Dimecres, 23 Juny 2021 17:57 Escrit per  Publicat en Massamagrell-VAL Vist 59 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

L'alcalde de Massamagrell, Paco Gómez, i l'alcalde de Rafelbunyol, Fran López, es van reunir la setmana passada en el Saló de Plens de l'Ajuntament de Massamagrell per a tractar d'arribar a un acord i així afavorir als veïns i veïnes de tots dos municipis.

 

Com cada estiu, Massamagrell amplia el recorregut de l'autobús municipal perquè arribe fins a la platja i així, la ciutadania que ho desitge, puga arribar fins allí sense necessitat de fer ús d'un vehicle propi.

 

Perquè en relació a això, enguany el recorregut de l'autobús es veurà encara més ampliat arribant fins al municipi de Rafelbunyol, en el qual realitzarà dues parades: la primera d'elles en el Centre Social, i la segona en el camp de futbol i la piscina municipal.

 

Els alcaldes d'aquests dos municipis veïns han arribat a aquest acord perquè, d'una banda, la ciutadania de Massamagrell puga gaudir de la piscina municipal de Rafelbunyol i, per un altre, la ciutadania de Rafelbunyol puga accedir a la platja amb transport públic, donant solució així a una demanda veïnal d'aquests últims anys.

 

“Per diversos motius no hem pogut obrir la piscina municipal de Massamagrell aquest estiu i sabem el que suposa això per a molts dels nostres veïns i veïnes, per això hem tractat de donar una solució en la mesura que siga possible i hem ampliat el recorregut de l'autobús municipal perquè els porte fins a la mateixa porta de la piscina de Rafelbunyol”, explica Gómez.

 

Per part seua, López afig: “Per a dur a terme aquesta mesura hem sol·licitat permís a l'ATMV, l'Autoritat de Transport Metropolità de València, qui ens ha donat autorització. Gràcies al fet que el Bus Massamagrell pararà en el nostre municipi, per primera vegada donarem l'oportunitat al veïnat del nostre poble d'anar en transport públic a la platja”.

 

El servei del Bus Massamagrell amb el nou recorregut fins a Rafelbunyol i la platja començarà aquest divendres 25 de juny, encara que la piscina de Rafelbunyol no obrirà fins a la primera setmana de juliol.

 

Informa Nou Horta. Massamagrell

Modificat el Dimecres, 23 Juny 2021 17:58