Massamagrell preparat per a celebrar les Festes Fundacionals de 2021

Dijous, 08 Juliol 2021 12:01 Escrit per  Publicat en Massamagrell-VAL Vist 476 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

Massamagrell ja està preparat per a celebrar, entre els dies 9 i 18 de juliol, les Festes Fundacionals de la seua població, amb una programació adaptada a la situació sanitària i la normativa vigent, i per a poder celebrar enguany el 750 aniversari de la seua fundació.

 

Les activitats començaran aquest mateix divendres amb la sisena edició de la ruta de la tapa “Tasta’m”, que durarà fins a l'últim dia de les festes. L'endemà, el dissabte 10 de juliol a les 19.30 hores, Massamagrell correrà contra el càncer en una nova edició de RunCáncer, 5K de carrera i marxa solidària no competitiva.

 

Per a amenitzar les nits d'estiu, la ciutadania podrà gaudir de quatre nits de ‘Cinema a la fresca’ des del diumenge 11 fins al dimecres 14 en diferents punts del poble i amb una cartellera en la qual es presenten pel·lícules infantils, de comèdia i d'acció.

 

Les activitats esportives continuaran el dimarts 13 amb l'inici de la 31 edició del Trofeu de Pilota Festes Fundacionals Trinquet Tio Pena, que reunirà els millors professionals de la pilota valenciana durant els pròxims tres dimarts.

 

El dijous 15 tindrà lloc el lliurament de les distincions ‘Vila de Massamagrell’ en el qual es reconeixerà el treball i dedicació de diferents entitats i persones, i després d'aquesta cita, serà la Va unir Musical de Massamagrell la que oferisca un concert en l'espai escènic del Centre Cultural.

 

El divendres 16 està organitzat un paintball per a tota la ciutadania que desitge participar, complint tots els protocols. El dissabte 17 serà la banda juvenil la que oferisca el seu concert en el Barri de la Magdalena, i finalment, una jornada de Fuita Room durant tot el diumenge 18 donarà per finalitzades les Festes Fundacionals d'enguany.

 

“Com a veïns i veïnes tenim ganes de fer vida social i de poder gaudir amb els nostres després de travessar la pandèmia, i més enguany que celebrem el 750 aniversari de la fundació del nostre municipi, però l'hem de fer amb cap, el virus encara no se n'ha anat i continuen havent-hi casos en el nostre municipi, per això demanem a tota la gent que participe en aquestes activitats de però de manera responsable”, explica l'alcalde de Massamagrell, Paco Gómez.

 

“No són unes Festes Fundacionals com de costum. Hem deixat de costat els sopars populars, les discomòbils i els actes en els quals no podem controlar l'aforament. La programació s'ha adaptat de la millor forma possible per a oferir a la ciutadania activitats que sí que són segures”, afig la regidora de Festes, Nina Sepúlveda.

 

Per a participar en les activitats de paintball i fuita room és necessari inscriure's en el formulari publicat en les xarxes socials de l'Ajuntament de Massamagrell.

 

Informa Nou Horta. Massamagrell

Modificat el Dijous, 08 Juliol 2021 12:02