El Bar La Cancha guanya la 6a Ruta de la Tapa de Massamagrell

Divendres, 30 Juliol 2021 09:13 Escrit per  Publicat en Massamagrell-VAL Vist 208 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

L’alcalde de Massamagrell, Paco Gómez, acompanyat de representants de l’Associació de Comerciants del municipi, ha fet lliurament dels premis de la sisena edició de “Tasta’m, la Ruta de la Tapa de Massamagrell” que va finalitzar el passat 18 de juliol.

 

Enguany, un total de 19 comerços hostalers han volgut participar competint entre ells per a ser triats pels veïns i veïnes com la millor tapa de 2021. I els resultats demostren que ha sigut una edició amb gran acolliment, ja que entre tots els establiments s’han venut més de 10.780 tapes, la qual cosa ha suposat un impacte econòmic en el municipi de més de 26.950 euros.

 

Després del recompte de vots, emesos per la ciutadania que ha provat més de quatre elaboracions, la tapa “Galta entre fase” del Bar La Cancha ha aconseguit el primer premi amb 135 vots; seguida molt de prop, en segon lloc, amb 134 vots, pel Bar Villarroya amb la tapa “Llepolia”; i la tercera posició ha sigut per al Racó del Follet, amb la tapa “Don Ramón un Home de Món”, amb 109 vots.

 

Amb aquesta alta participació queda clar que les elaboracions han estat a l’altura de l’excel·lència amb la millor versió de la gastronomia del municipi.

 

Segons Gómez: “ens alegrem moltíssim de la gran acollida que hi ha hagut en aquesta edició. Gràcies als veïns i veïnes que han participat provant diferents elaboracions, el comerç i l’hostaleria local han rebut aqueixa repercussió econòmica després de mesos complicats”.

 

La regidora de Festes, Nina Sepúlveda, comenta que: “estem feliços de poder gaudir de la nostra gastronomia dins de la programació de les Festes Fundacionals. L’enhorabona al guanyador i als altres participants, esperem continuar comptant amb ells en les pròximes edicions”.

 

Entre les persones participants en la ruta s’han sortejat tres sopars per a dues persones valorades en 50 euros i tres targetes regale de 50 euros per a compres en els comerços locals. Els comerços guanyadors han obtingut com a premi una targeta de Caixa Popular valorada en 200 euros per a consumir en el comerç local.

 

Informa Nou Horta. Massamagrell