Massamagrell rep una subvenció de la Diputació de València de material informàtic

Dijous, 02 Setembre 2021 12:36 Escrit per  Publicat en Massamagrell-VAL Vist 159 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

La subvenció consisteix en un total de 7 ordinadors portàtils, 7 lectors de targetes, 3 escàners i 9 càmeres web, material amb un valor total de 5.849,77 euros. Mitjançant la utilització d'aquest material, l'Ajuntament de Massamagrell demostra la seua preocupació per la transició cap a una burocràcia més àgil i compromesa amb el medi ambient, evitant els procediments que requerisquen la utilització de paper.

 

El consistori, a través d'aquesta ajuda, continua apostant pels seus serveis telemàtics, que han resultat cada vegada més necessaris després de la crisi sanitària. A més, gràcies a aquesta assignació, el nou equipament informàtic permetrà, tant a l'ajuntament com a la ciutadania del municipi, agilitar tota classe de processos burocràtics.

 

Després de la recepció del material informàtic, l'alcalde de Massamagrell, Paco Gómez, va manifestar: “Agraïm l'equipament informàtic rebut per part de la Diputació. Cada vegada és més important agilitar els diferents processos burocràtics provinents de l'administració pública. Això ens permetrà atendre les necessitats del nostre municipi amb major eficàcia i eficiència. Així, la ciutadania del municipi disposa d'un sistema en línia i sense limitació horària per a la realització de tràmits i sol·licituds”.

 

Informa Nou Horta. Massamagrell

Modificat el Dijous, 02 Setembre 2021 12:37