Massamagrell es prepara per a les seues Festes Majors ⁣

Dimarts, 21 Setembre 2021 09:05 Escrit per  Publicat en Massamagrell-VAL Vist 69 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

Després de veure la millora de contagis de coronavirus i estar vacunada la majoria de la població, el Ajuntament de Massamagrell ha decidit realitzar alguns actes i activitats en les setmanes de celebració de les seves Festes Majors.

 

Ahir començà amb el repartiment d'entrades per als espectacles i la venda de tiquets per a les calderes, però les activitats no començaran oficialment fins a aquest divendres 24 de setembre amb el Taller de Fanalets, l'II Concurs de disfresses caní, el pregó de festes -que en aquesta ocasió serà virtual-, i l'espectacle “Amb molt de gust”.

 

El dissabte 25 es faran jocs infantils i juvenils i l'espectacle “La Comèdia de la Vida” amb les actrius valencianes Lola Moltó i Marta Chiner. I el diumenge 26, els veïns i veïnes de Massamagrell podran menjar la tradicional caldera que prepararà l'Associació Cultural i la Comissió Taurina de Sant Antoni. La tarda continuarà amb els jocs infantils i juvenils a càrrec dels grups scouts municipals Alezeya i Sant Joan.

 

Des del dilluns 27 fins al dijous 30 de setembre Massamagrell celebrarà les festivitats de les seves patrons i dels seus sants amb les tradicionals misses i processons, que enguany seran claustrals.


Durant aquests quatre dies, la població infantil i juvenil, també podrà participar en els jocs que es realitzaran en la plaça de la Constitució.

 

L'única diferència en la programació d'aquesta setmana seran els espectacles nocturns. El dilluns hi haurà nit de monòlegs amb Óscar Tramoyeres i Chely Capità; el dimarts, l'espectacle musical “Geriatrik”; el dimecres serà la nit en la qual els més petits i petites podran gaudir del concert “Kids by Gisela”; per al dijous està preparada l'actuació del mentalista Toni Pons; el divendres serà el torn del musical “Pop Ladies”, un homenatge al pop femení; i per al dissabte “Sofreix Ramón”, de Jesús Manzano i Empopados.

 

Les festes finalitzaran el diumenge 3 d'octubre amb el concert que realitzarà la Unió Musical de Massamagrell en homenatge a les persones majors, i un castell de focs artificials.

 

Segons l'alcalde de Massamagrell, Paco Gómez: “Hem d'anar tornant a poc a poc a la normalitat, i començar a recuperar novament les nostres tradicions, després de no poder celebrar-les en 2020. No podrem realitzar actes multitudinaris que no podem controlar, com les paelles o la baixà de caixons, però almenys, podem continuar realitzant actes controlant aforaments i amb les mesures de seguretat que requereix la normativa vigent”.

 

Nina Sepúlveda, regidora de Festes, ha afegit que: “normalment gaudim de tres caps de setmana de festes, però enguany hem concentrat totes les activitats en 10 dies, i sobretot hem pensat en activitats infantils i espectacles on podem controlar l'aforament”.

 

Per a més informació es pot consultar el llibre de festes complet en la pàgina web del Ajuntament de Massamagrell https://www.massamagrell.es/sites/www.massamagrell.es/files/LibroFiestas_Massamagrell_2021_web.pdf

 

Informa Nou Horta. Massamagrell

Modificat el Dimarts, 21 Setembre 2021 09:13