⁣⁣Massamagrell celebra el dia de la Comunitat Valenciana amb diferents activitats i actes

Dimecres, 06 Octubre 2021 13:13 Escrit per  Publicat en Massamagrell-VAL Vist 383 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

Davant el bon resultat de les Festes Majors, Massamagrell ha tornat a organitzar alguns actes i activitats per a commemorar el 9 d'octubre, dia de la Comunitat Valenciana.

 

Els actes donaran inici aquesta mateixa vesprada, a les 18 hores, en el Centre Cultural, amb la representació de l'obra de teatre ‘Horta’ dirigida a xiquets i xiquetes de 3 a 7 anys, i les entrades dels quals estaran disponibles al preu de 3 euros en la mateixa consergeria fins al dia de hui.

 

Aquest divendres, a les 18 hores, l'Ajuntament farà un ple extraordinari amb motiu del 9 d'octubre, i a les 19 hores, al pati del Centre Cultural, hi haurà una actuació de tabal i dolçaina, a càrrec de l'Escola de Música Tradicional.

 

El mateix dia 9 d'octubre, a les 12 hores, el grup musical ‘Els de l’horta’ oferiran música i cançons populars tradicionals al pati del Centre Cultural. En finalitzar la seua actuació, en la Plaça de la Constitució es podrà degustar per un euro les típiques calderes que organitza l'Associació Cultural i la Comissió Taurina de Sant Antoni.

 

L'alcalde de Massamagrell, Paco Gómez, ha comentat que “amb aquesta programació hem volgut valorar les nostres tradicions valencianes i, d'alguna manera, també recuperar-les, per això comptem amb les actuacions de tabal i dolçaina i les cançons populars”.

 

D'altra banda, Nina Sepúlveda, regidora de festes, ha afegit que “a poc a poc anem recuperant la normalitat dels actes, però encara queda temps per a poder organitzar-los com abans de la pandèmia”.

 

L'alcalde de Massamagrell, Paco Gómez, ha comentat que “amb aquesta programació hem volgut valorar la nostra cultura i tradicions valencianes, i d'alguna manera, també recuperar-les, per això comptem amb les actuacions de l’Escola de música tradicional de tabal i dolçaina i de Música i cant tradicional valencià, a més de les nostres tradicionals calderes d'arròs amb fesols i naps”.

 

D'altra banda, Nina Sepúlveda, regidora de festes, ha afegit que “a poc a poc anem recuperant la normalitat en els actes festius, i ja va quedant menys per a organitzar-los com abans de la pandèmia”.

 

Informa Nou Horta. Massamagrell

Modificat el Dimecres, 06 Octubre 2021 13:15