Massamagrell recapta més de 4.200 euros per a la lluita contra el càncer en la 10 KM Verge del Pilar

Dimecres, 13 Octubre 2021 11:19 Escrit per  Publicat en Massamagrell-VAL Vist 301 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

Massamagrell va tornar a gaudir de l'atletisme amb els més de 650 participants inscrits en la 10 KM Verge del Pilar de Massamagrell que va tindre lloc aquest diumenge 10 d'octubre.

 

Aquest esdeveniment, organitzat conjuntament entre l'Ajuntament de Massamagrell i la Guàrdia Civil, va ser realitzat en aquesta ocasió amb finalitats solidàries, i tot el recaptat pararà a l'Associació Espanyola Contra el Càncer, aconseguint recaptar un total de 4.237 euros.

 

La carrera va donar inici a les 9.30 hores amb un recorregut similar al del 15 K. Les persones participants van rebre una borsa del corredor amb una samarreta unisex i altres productes, inclòs tot en el preu de la inscripció, que eren 5 euros.

 

Després de la finalització de la prova adulta, a les 11.30 hores, va arribar el torn de les carreres infantils, distribuïdes en les categories de mini benjamins, benjamins, benjamí, aleví i infantil, on més de 300 xiquets i xiquetes van gaudir amb les carreres preparades per a cada categoria.

 

Laura Méndez, l'atleta olímpica valenciana que va participar aquest estiu en la marató dels Jocs Olímpics de Tòquio, va assistir a aquesta trobada per a donar suport a la causa benèfica d'aquesta carrera, sent la padrina de la prova i participant en el lliurament de trofeus.

 

Segons Paco Gómez, alcalde de Massamagrell i regidor d'Esports: "Estem molt contents amb la participació, amb el recaptat i molt orgullosos que el nostre poble continue sent un exemple de potenciació de la pràctica esportiva, amb la qual ens sentim plenament compromesos".

 

D'altra banda, Verónica Carrillo, presidenta de la Junta Local AECC Massamagrell, recalcava que "Gràcies a la Guàrdia Civil i a l'Ajuntament de Massamagrell per destinar tota la recaptació de la carrera per als projectes d'AECC. És important destacar les col·laboracions que tenim les juntes locals amb l'Associació Espanyola Contra el Càncer, ja que aportem el nostre granet d'arena, i es duguen a terme grans projectes d'investigació".

 

Després de finalitzar la carrera, l'alcalde, al costat de membres de la Guàrdia Civil, la presidenta de la Junta Local d'AECC Massamagrell, i Laura Méndez, van entregar els premis a les persones classificades.

 

Des del consistori recorden que qualsevol de les persones premiades que no haja recollit el seu trofeu, pot passar per l'Ajuntament per ell.

 

Informa Nou Horta. Massamagrell