Massamagrell anuncia la programació per a commemorar el 25N

Divendres, 19 Novembre 2021 10:12 Escrit per  Publicat en Massamagrell-VAL Vist 58 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

Amb motiu del Dia Internacional Contra la Violència de Gènere, l'Ajuntament de Massamagrell ha organitzat un conjunt d'activitats dirigides a l'educació i la conscienciació, entre altres accions. “Hem apostat per organitzar activitats molt diverses però totes elles per a conscienciar a la població en aquest tema“, explica Paco Gómez, alcalde del municipi.

 

Les activitats planificades per l'Ajuntament començaran dilluns que ve 22 de novembre i finalitzaran el dissabte 27. La primera jornada tindrà lloc el dia de l'espectadora on es projectarà Una jove prometedora, a les 18.30 hores en el Centre Cultural.

 

Les activitats continuaran el dimarts 23 amb 'Consentiment no sempre és desig', una xarrada sobre sexualitat i consentiment per a la joventut entre 14 i 30 anys, que serà a les 18 hores en el Centre Cultural.

 

A més de les activitats educatives, es realitzarà un acte institucional, que tindrà lloc el mateix dijous 25 a les 18 hores en la plaça de la Constitució, sota el lema: “Massamagrell sempre en lluita contra la violència masclista i de gènere”. “Espere que aquesta iniciativa tinga un gran acolliment en la població, però sobretot que servisca a moltes dones en el seu dia a dia“ comenta Araceli Munera, regidora d'Igualtat.

 

Durant el cap de setmana, també es podrà gaudir de diferents activitats. El divendres 26 a les 18 hores en el Centre cultural es presentarà el llibre 'No m'obligues' de Susana Gisbert i posteriorment, es farà un acte de lliurament dels beneficis del llibre Habitacions de pas a l'associació Alanna.

 

Finalment, posarà punt final a aquesta programació el curs d'autodefensa per a dones, un curs que es desenvoluparà en el matí del dissabte 27 en el centre juvenil entre les 10 i les 13 hores. Aquesta és l'única activitat que necessita inscripció mitjançant el següent formulari https://forms.gle/Gy2HbBrYJ2Zqcfky5

 

Informa Nou Horta. Massamagrell

Modificat el Divendres, 19 Novembre 2021 10:13