Massamagrell dona la benvinguda a les xiquetes i xiquets nascuts en 2020

Dimarts, 23 Novembre 2021 09:18 Escrit per  Publicat en Massamagrell-VAL Vist 153 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

L'Ajuntament de Massamagrell va donar la benvinguda dijous passat 18 de novembre als bebés nascuts en 2020, en un acte organitzat per primera vegada en el municipi i que complementa al conegut "Bono Bebé".

 

Enguany, a més de donar-los a les famílies que ho van sol·licitar, un bo valorat en un màxim de 250 euros, s'ha realitzat com a novetat aquest acte en el qual l'alcalde, Paco Gómez, i la regidora de Serveis Socials, Nina Sepúlveda, els van entregar un diploma acompanyat d'un detall.

 

Gómez va assegurar que "és un acte que teníem ganes de celebrar, i que hem pogut organitzar després que la situació epidemiològica es calme un poc. Amb això donem la benvinguda als nous bebés de Massamagrell i l'enhorabona als seus familiars, que per descomptat ja s'han beneficiat del Bo Bebé".

 

Per part seua, Sepúlveda va afegir que "es tracta d'una nova iniciativa molt bonica que esperem repetir en els pròxims anys i que els nostres bebés se senten acollits des del primer instant".

 

L'Ajuntament de Massamagrell ha repartit enguany un total de 8.340,12 euros en els bons bebé de 2020, amb un màxim justificat de 250 € per nounat.

 

Informa Nou Horta. Massamagrell