Massamagrell renova el parc de la plaça Europa

Dimecres, 01 Desembre 2021 09:21 Escrit per  Publicat en Massamagrell-VAL Vist 217 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

L'Ajuntament de Massamagrell continua renovant els parcs del municipi, i després de substituir el parc Botànic Cabanillas ha començat ara amb les millores del parc de la plaça Europa.

 

Igual que el parc de Botànic Cabanillas, aquest parc de la plaça Europa també serà inclusiu, amb la qual cosa els xiquets i xiquetes que facen ús d'ell comptaran amb diferents jocs independentment de les seues capacitats i edats. Els treballs de preparació del terreny van començar fa unes setmanes.

 

Aquesta remodelació forma part del pla de millora dels parcs municipals, entre els quals es troben el parc de Juan Celda o el de Botànic Cabanillas. Així ho ha manifestat Paco Gómez, alcalde de Massamagrell, en expressar que "amb aquest pla de remodelació es pretén que els parcs siguen un lloc agradable per a la ciutadania en el seu conjunt".

 

Raquel Gómez, regidora d'Urbanisme, afig que "aquest nou parc serà de temàtica juràssica i per a aquesta renovació l'Ajuntament destinarà un total de 43.000 euros, provinents del romanent de tresoreria".

 

Informa Nou Horta. Massamagrell

Modificat el Dimecres, 01 Desembre 2021 09:21