Massamagrell premia a 168 clients de negocis locals amb 10.000 euros

Divendres, 07 Gener 2022 09:49 Escrit per  Publicat en Massamagrell-VAL Vist 242 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

L'Ajuntament de Massamagrell, al costat de membres de l'Associació de Comerciants de la localitat, ha realitzat en el consistori el sorteig de Nadal del comerç local, que ha sigut retransmés en directe pel compte de Facebook del mateix Ajuntament sense la presència de públic.

 

Aquest sorteig s'emmarca en la campanya “A Massamagrell, per Nadal, Comerç local”, dirigida a promoure les compres nadalenques en els negocis locals adherits a aquesta, i poder aconseguir la reactivació del mateix després d'uns anys durs per la pandèmia.

 

Les persones que durant aquest Nadal han fet les seues compres en aquests comerços adherits, han rebut una papereta amb un número per a entrar en el sorteig de hui, que ha repartit un total de 10.000 euros i ha deixat 168 números premiats i 60 números en la reserva.

 

Els 168 premis s'han repartit en tres targetes de 1.000, 500 i 250 euros cadascuna, i 165 targetes més de 50 euros, que revertiran en el comerç de proximitat, ja que s'hauran de gastar en aquests negocis prèviament adherits a la campanya.

 

L'alcalde de Massamagrell, Paco Gómez, ha manifestat que “se sent satisfet amb la quantitat de participants que durant aquesta campanya nadalenca han acudit als negocis del nostre poble, i que ara l'Ajuntament els dona les gràcies amb aquests premis que revertiran en els mateixos negocis”.

 

Per a recollir el premi, les persones guanyadores hauran de presentar la seua papereta premiada en el departament d'alcaldia, situat a l'Ajuntament, de dilluns a divendres de 9.00 h a 14.00 h, i dimecres de 16.00 h a 19.00 h, des del 10 fins al 31 de gener.

 

A partir de l'1 de febrer entraran ja els números que hagen quedat en la llista de reserva, perquè se'ls atribuïsca un premi en cas de quedar vacants. Aquests premis seran atribuïts per ordre d'eixida. Els 3 primers premis no tenen número de reserva, i en cas que no aparegueren es destinaria el seu import a campanyes de foment del comerç local. Una vegada s'identifiquen tots els números amb premi, l'Ajuntament procedirà al repartiment de les targetes.

 

Informa Nou Horta. Massamagrell

Modificat el Divendres, 07 Gener 2022 09:50