Massamagrell rep el punt mòbil d'assessorament d'ocupació i formació de Labora

Dimecres, 19 Gener 2022 09:35 Escrit per  Publicat en Massamagrell-VAL Vist 223 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

Ahir al matí Massamagrell va rebre el punt mòbil de Labora, un autobús equipat i adaptat com a oficina 'Espai Labora' en el que persones especialitzades ofereixen ajuda a la ciutadania.

 

Hui també estarà situat al carrer del Sol al costat del passeig Rei En Jaume i romandrà obert de 10 a 18 hores per a atendre dubtes i realitzar qualsevol gestió o tràmit dels veïns i veïnes que ho requerisquen, es troben en situació de desocupació o no.

 

Allí podran rebre informació sobre alguns serveis de Labora com buscar treball o formació, renovar la targeta de desocupació, crear un currículum o aprendre a utilitzar les diferents aplicacions, entre altres coses.

 

L'alcalde de Massamagrell i regidor d'Ocupació, Paco Gómez, ha manifestat que "és una oportunitat perquè la ciutadania del poble tinga un accés més fàcil i puga rebre assessorament laboral i formatiu especialitzat sense haver de desplaçar-se fins a l'Espai Labora situat a Meliana".

 

Per a rebre aquest servei, l'Agència de Desenvolupament Local de Massamagrell, es va adherir al conveni de col·laboració entre la Federació Valenciana de Municipis i Províncies i Labora per al desenvolupament i posada en marxa d'aquests punts 'Espai Labora' mòbils a la Comunitat Valenciana.

 

Informa Nou Horta. Massamagrell

Modificat el Dimecres, 19 Gener 2022 09:37