Massamagrell llança la campanya d'actualització del registre d'associacions

Dimecres, 26 Gener 2022 09:15 Escrit per  Publicat en Massamagrell-VAL Vist 240 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

L'Ajuntament de Massamagrell ha llançat la segona campanya d'actualització del registre municipal d'associacions. D'aquesta manera, el consistori s'encarrega de recaptar totes les dades actualitzades que les entitats cíviques de la localitat estan en obligació de presentar. Enguany és un tràmit fins i tot més important, ja que la corporació municipal procedirà a aprovar una ordenança reguladora de subvencions.

 

Aquesta actuació està compresa en el projecte de Govern Obert i Participació Ciutadana, i seguint aquesta línia d'acció es pretén conformar un registre complet digitalitzat d'associacions municipals per a facilitar la participació de les mateixes en la presa de decisions de les polítiques públiques.

 

A més d'afavorir la participació de la ciutadania organitzada en la presa de decisions, i de complir amb la llei autonòmica de Transparència, amb l'actualització es busca millorar la comunicació entre el teixit associatiu local i l'Ajuntament, facilitar la concurrència a ajudes públiques per a associacions, poder proporcionar contacte directe amb els representants, i promoure espais de trobada entre les diferents associacions per a la posada en comú d'idees i suggeriments a aplicar a Massamagrell.

 

La documentació necessària per a l'actualització és la següent: estatuts de l'associació, domicili social, correu electrònic, certificació d'inscripció en el Registre General d'Associacions i en altres registres públics, relació de càrrecs directius, pressupost de 2022, programa d'activitats de 2022, certificació del nombre de socis/as, fotocòpia C.I.F, i compte de Facebook, Twitter i Instagram.

 

Segons Paco Gómez, alcalde de Massamagrell: "És molt important complir amb aquesta actualització del registre perquè l'Ajuntament i el teixit associatiu del poble puguem continuar caminant en la mateixa direcció en benefici de la ciutadania".

 

Per part seua, Raquel Gómez, regidora de Govern Obert, ha assegurat sentir-se "molt orgullosa de la cultura organitzativa i participativa amb la qual compta Massamagrell" i espera que "la campanya permeta comptar amb diverses veus i perspectives a l'hora de construir el poble que volem i en el qual tots i totes tinguem cabuda".

 

Informa Nou Horta. Massamagrell

Modificat el Dimecres, 26 Gener 2022 09:16