Massamagrell convoca el XIII Concurs de Cartells Carmen Tamarit Riera per a commemorar el 8M

Dimarts, 01 Febrer 2022 10:47 Escrit per  Publicat en Massamagrell-VAL Vist 244 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

L'Ajuntament de Massamagrell ha aprovat les bases del XIII Concurs de Cartells Carmen Tamarit Riera. Un concurs del qual eixirà el cartell oficial per a commemorar el Dia Internacional de la Dona, el pròxim 8 de març de 2022, i que comptarà amb un jurat expert que premiarà el millor disseny amb 350 euros. A més d'aquest premi atorgat pel jurat, hi haurà un altre premi popular de 200 euros.

 

El termini per a participar començarà demà dia 1 de febrer, i fins al dia 18 del mateix mes es podran presentar les creacions d'aquelles persones que desitgen participar en aquesta nova edició.

 

Segons les bases, la dimensió del cartell haurà de ser DIN-A3, i en ell s'haurà d'incloure el lema "Massamagrell, per una igualtat real i efectiva", frase que acompanya al III Pla Municipal d'Igualtat de Dones i Homes del municipi.

 

L'alcalde de Massamagrell, Paco Gómez, ha manifestat que "esperem que aquesta edició tinga el mateix o més èxit que la passada, en la qual batem el rècord de participants i ens va alegrar tantíssim perquè va ser el millor homenatge que vam poder fer a Carmen, que sempre va treballar per la igualtat de les dones en la societat".

 

"Els criteris que es tindran en compte seran el valor creatiu i innovador, la seua qualitat artística i tècnica, i el seu enfocament de gènere o feminista" ha explicat la regidora d'Igualtat, Araceli Munera.

 

Les bases i el full d'inscripció en el concurs es poden descarregar de la pàgina web de l'Ajuntament de Massamagrell.

 

Informa Nou Horta. Massamagrell

Modificat el Dimarts, 01 Febrer 2022 10:54