La Biblioteca Pública Municipal de Massamagrell exposarà cada mes una selecció de llibres relacionats amb els Objectius de Desenvolupament Sostenible

Divendres, 04 Febrer 2022 11:10 Escrit per  Publicat en Massamagrell-VAL Vist 222 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

La Biblioteca Pública Municipal de Massamagrell ha impulsat una iniciativa que consisteix a exposar cada mes d'aquest any una selecció de llibres relacionats amb els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS).

 

Per a això, cada mes es triarà un o dos d'ells, fins a complir amb els 17 durant els dotze mesos. La finalitat d'aquesta acció és crear un espai informatiu i cultural per a tota la ciutadania, fomentar la inclusió social i visibilitzar els ODS de l'Agenda 2030.

 

L'exposició d'aquest mes de febrer és sobre el tercer ODS, referent a la Salut i el Benestar, i en ella es troben exemplars com "El Quadern de Maya" d'Isabel Allèn o "Els supermenuts es renten les mans" de l'editorial Brúixola.

 

L'alcalde de Massamagrell, Paco Gómez, i la regidora de Biblioteca, Araceli Munera, van inaugurar aquesta exposició dijous passat, agraint l'esforç de totes les persones implicades en aquest projecte, que s'estendrà durant tot l'any.

 

Gómez, va anunciar que "el pròxim mes de març, en lloc de triar l'ODS número quatre, s'optarà per exposar llibres sobre l'ODS cinc, que correspon a la igualtat, ja que en aqueix mes tenim una de les dates més marcades en el nostre calendari, el 8 de març, el Dia Internacional de la Dona".

 

Munera va afegir que "la cultura és un bé necessari per al benestar mental, i aquesta aposta és clau per a continuar millorant i construint la nostra societat. Creiem fermament que l'Agenda 2030 ha de formar part de la vida de la ciutadania, per això, aquestes exposicions serviran per a donar a conéixer millor els ODS i de manera més entretinguda".

 

Des de l'Ajuntament posen en el centre d'atenció l'Agenda 2030, sent clave visibilitzar la seua importància perquè cada ciutadà i ciutadana puga implementar els ODS en el seu estil de vida diari.

 

Informa Nou Horta. Massamagrell

Modificat el Divendres, 04 Febrer 2022 11:11