L'Ajuntament de Massamagrell aprova el seu III Pla Municipal d'Igualtat 2022-2025

Dijous, 31 Març 2022 08:09 Escrit per  Publicat en Massamagrell-VAL Vist 212 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

L'Ajuntament de Massamagrell ha aprovat l'III Pla Municipal d'Igualtat 2022-2025. Un nou pla que, amb l'àmplia experiència que ha adquirit el municipi en matèria d'igualtat en els últims anys, té l'ambició de ser més madur i innovador, i que ha recollit totes les sensibilitats i aportacions dels diferents grups municipals i associacions que han participat.

 

L'aprovació s'ha produït aquesta mateixa vesprada durant el ple ordinari, i ha comptat amb 16 vots a favor, els dels Grups Municipals PSOE (5), PP (4), Compromís (3), Ciutadans (2), Veïns (1) i Unides Podem (1), i un únic vot en contra del Grup Vox.

 

El pla contempla que de 2022 a 2024, cada any es realitzaran cinc projectes de gran incidència, i en 2025, quatre projectes més a més del diagnòstic del futur quart pla. Entre ells es troben accions dirigides per associacions del municipi i xarxes feministes, on els eixos comuns són la violència sobre la dona i les seues plasmacions en diversos àmbits; la igualtat formal i pràctica en el món laboral, esportiu i associatiu; i la integració de la dona en xarxes de participació ciutadana.

 

Paco Gómez, Alcalde de Massamagrell, ha donat les “gràcies a tots els grups que han donat suport a l'aprovació d'aquest III Pla, el qual ens permetrà continuar construint el camí que comencem i fer de Massamagrell un municipi més igualitari, més feminista i més obert encara si cap”.

 

Per part seua, la regidora d'Igualtat, Araceli Munera, ha afegit que “per aquestes coses la política és útil, podem canviar la realitat de les dones i a poc a poc, erradicar la violència masclista. A més, a través dels projectes que comprén el pla s'observa el model de participació ciutadana oberta, un dels pilars clau d'aquest nou pla”.

 

Pròximament, l'Ajuntament de Massamagrell farà una presentació d'aquest III Pla Municipal d'Igualtat en un acte oficial al qual podrà assistir tota la ciutadania.

 

Informa Nou Horta. Massamagrell