Massamagrell torna a ser seu dels entrenaments de les seleccions inferiors de Pilota Valenciana

Dijous, 21 abril 2022 09:22 Escrit per  Publicat en Massamagrell-VAL Vist 143 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

Massamagrell i Tavernes Blanques estan sent seu conjunta dels entrenaments de les seleccions inferiors de Pilota Valenciana en vistes de la Trobada del Mediterrani, la trobada esportiva més important de l'any.

 

Els entrenaments comprenen les categories sub-13, sub-15, sub-17 i sub-19 tant femenines com masculines, acollint a un total de més de 100 esportistes de tota la Comunitat Valenciana de 35 clubs diferents repartits entre les tres províncies.

 

Ahir, dimarts 19 d'abril, va ser el primer dia que els grups van entrenar en el pàrquing de camions i en el poliesportiu de Massamagrell i, si la pluja ho permet, demà dijous 21 d'abril serà el segon dia d'entrenaments en aquest municipi.

 

Per a la preparació d'aquest esdeveniment, els equips estan entrenant en les modalitats de Llargues, Joc Internacional i One Wall girant amb l'objectiu d'intensificar i tecnificar el seu joc.

 

Per a Paco Gómez, alcalde de Massamagrell i regidor d'Esports, “és un honor i una gran alegria que la federació valenciana de pilota torne a optar perquè les seues seleccions inferiors tornen a entrenar en les nostres instal·lacions per a preparar aquesta gran trobada, i reforça la posició del nostre municipi en la seua aposta per la pilota”.

 

Després d'aquests entrenaments al juliol i setembre, es tancaran els entrenaments per a disputar el campionat de Simat de la Valldigna, a l'octubre.

 

Informa Nou Horta. Massamagrell