Conclou 'Música de Pasqua' i els campus de básquet i de tennis de Massamagrell

Dimarts, 26 abril 2022 09:41 Escrit per  Publicat en Massamagrell-VAL Vist 282 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

Durant les vacances escolars de Pasqua, Massamagrell ha oferit a la població més jove del municipi tres activitats relacionades amb l'esport i la cultura: un campus de básquet, un altre de tennis i l'activitat ‘Música de Pasqua’. Al mateix temps que la infància ha gaudit, aquestes iniciatives han permés afavorir la conciliació familiar de les seues mares i pares.

 

El campus de básquet, organitzat pel Club de Bàsquet de Massamagrell, ha acollit en les instal·lacions del One Wall a xiquets i xiquetes amb naixement entre el 2009 i 2017, i durant aquests dies han gaudit d'entrenaments, jocs, tallers i activitats per a practicar aquest esport.

 

Al mateix temps, en el poliesportiu municipal, s'ha realitzat el campus de tennis. I en l'edifici de la joventut ha tingut lloc ‘Música de Pasqua', una activitat completament gratuïta organitzada per la Va unir Musical de Massamagrell que ha acollit a 50 xiquets i xiquetes entre 4 i 6 anys per a impulsar les habilitats musicals.

 

Per a Paco Gómez, alcalde de Massamagrell i regidor d'Esports “aquestes activitats són una bona oportunitat perquè la infància ocupe el seu temps lliure de vacances i al mateix temps aprenga i estiga activa”.

 

D'altra banda, la regidora de Cultura, Araceli Munera, afig que “a través d'aquestes iniciatives s'ensenya als xiquets i xiquetes el valor d'aprendre divertint-se, inspirant a continuar creixent i gaudint de l'esport i la música”.

 

Després d'aquest període vacacional, i la finalització dels campus, les classes es reprendran el dimarts que ve.

 

Informa Nou Horta. Massamagrell