Massamagrell rebrà més de 75 mil euros per a contractar a persones agrícoles durant l'estiu

Dimecres, 04 Mai 2022 09:25 Escrit per  Publicat en Massamagrell-VAL Vist 223 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

L'Ajuntament de Massamagrell ha rebut la notificació en la qual se li comunica que, un any més, serà beneficiari de la subvenció del Servei Estatal d'Ocupació (SEPE) per a realitzar contractacions de persones agrícoles.

 

El valor de l'ajuda ascendeix a 75.475 euros, i la contractació d'aquestes persones serà durant aquest estiu, concretament en els mesos de juliol, agost i setembre.

 

Gràcies a ella, es contractarà a un total de 22 persones de dues categories professionals diferents: 20 peons agrícoles i 2 oficials, que s'encarregaran de mantindre en bon estat les zones verdes i els camins i carreteres de l'horta del municipi, un entorn que requereix d'un treball continu.

 

Per a Paco Gómez, alcalde i regidor d'Ocupació de Massamagrell, “aquesta ajuda ens permet d'una banda donar treball a 20 persones de Massamagrell i per una altra, protegir i cuidar el nostre terme municipal”. Al que afig: “Com a Ajuntament no tenim les competències directes en matèria d'ocupació, per això, tractem de beneficiar-nos de les màximes subvencions possibles tant del SEPE com de Labora, per a poder donar ocupació a la nostra ciutadania”.

 

El procediment per a presentar sol·licituds a aquestes contractacions i els terminis administratius seran anunciats pròximament.

 

Informa Nou Horta. Massamagrell