Massamagrell aprova, en la seua Taula General de Negociació, l'oferta d'ocupació pública per a l'estabilització de l'ocupació temporal

Divendres, 06 Mai 2022 11:42 Escrit per  Publicat en Massamagrell-VAL Vist 200 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

Aquest mateix matí, l'Ajuntament de Massamagrell ha celebrat una Taula General de Negociació extraordinària on s'ha presentat l'Oferta d'Ocupació Pública per a l'estabilització de l'ocupació temporal del personal funcionarial i laboral.

 

Després de la seua presentació, ha tingut lloc la votació i l'oferta ha eixit aprovada per unanimitat de les persones que han conformat aquesta Mesa.

 

L'alcalde del municipi, Paco Gómez, ha destacat “les aportacions realitzades per a arribar a un entesa satisfactori per a tots i totes”, ja que l'aprovació d'aquesta oferta d'ocupació pública per a l'estabilització de l'ocupació temporal “serà molt beneficiosa per a la plantilla de personal”.

 

D'altra banda, el regidor de Personal, Damián Crespo, ha volgut agrair “el treball i l'esforç que ha realitzat la part social juntament amb el departament de Personal del consistori per a arribar a aquest acord, beneficiós per als treballadors i treballadores de l'Ajuntament de Massamagrell”.

 

Des del consistori ressalten la importància que ha tingut la realització de diverses reunions amb les seccions sindicals representades a l'Ajuntament, perquè aquesta oferta haja tirat avant.

 

Informa Nou Horta. Massamagrell

 

Modificat el Divendres, 06 Mai 2022 11:43