Massamagrell inicia una nova edició d'‘Íntims Concerts’

Dimarts, 10 Mai 2022 10:29 Escrit per  Publicat en Massamagrell-VAL Vist 36 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

Aquest mes de maig Massamagrell ha iniciat una nova edició dels seus coneguts ‘Íntims Concerts’, una iniciativa que permet a un grup reduït de persones veure i escoltar un concert de manera pròxima, ja que el públic se situa a escassos metres dels músics.

 

Els concerts es realitzen en l'espai escènic del Centre Cultural Joan Fuster i Ortells de la localitat, de forma totalment gratuïta, i aquesta edició compta amb dues actuacions.

 

La primera d'elles va ser el “Trio per a viola, clarinet i piano”, de Xavi Puig Blanch, Francisco Javier Segarra Salmerón, i Javier Caballero Ros, realitzada el divendres passat a les huit de la vesprada. Un concert que va ser tot un èxit i va aconseguir reunir a prop de 200 persones. La segona actuació serà “Lounge Therapy, que tindrà lloc aquest divendres, 13 de maig, a la mateixa hora.

 

L'alcalde de Massamagrell, Paco Gómez, comenta que aquesta iniciativa “sempre ha tingut molt bon acolliment entre la ciutadania i per això és imprescindible en la nostra agenda cultural de cada any”.

 

D'altra banda, la regidora de Cultura, Araceli Munera, explica que “és una oportunitat per a gaudir de la música i descobrir la qualitat i el talent de nous artistes”.

 

Les persones interessades a assistir al pròxim concert, poden recollir les entrades el mateix dia, minuts abans de l'actuació.

 

Informa Nou Horta. Massamagrell

 

Modificat el Dimarts, 10 Mai 2022 10:31