Massamagrell llança un any més el servei municipal cangurs

Dimecres, 11 Mai 2022 09:40 Escrit per  Publicat en Massamagrell-VAL Vist 81 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

Un any més, l'Ajuntament de Massamagrell ha posat a la disposició de les famílies del poble el servei municipal de cangurs, un servei que els permetrà cobrir les seues necessitats de conciliació.

 

Les sol·licituds per a demanar el servei es troben disponibles des de hui en la pàgina web de l'Ajuntament (https://bit.ly/solicitud-canguros-22-23-massamagrell) i podran ser presentades fins al 30 de maig de 2022 en la seu electrònica o en el registre d'entrada de l'ajuntament.

 

En paraules de Paco Gómez, alcalde de Massamagrell, “amb això volem continuar ajudant les famílies de Massamagrell a conciliar les seues vides professionals i personals amb la familiar”.

 

La regidora de Benestar Social, Nina Sepúlveda, ha remarcat que “per a les famílies que ho necessiten, també hi ha sol·licituds impreses disponibles en l'edifici de Serveis Socials, que es poden recollir en horari de dilluns a divendres de 9 a 14 hores i els dimecres de 16 a 19 hores”.

 

Les famílies que s'acullen a aquest servei, disposaran d'ajuda externa de professionals per a atendre els i les menors durant aquelles hores en les quals els seus pares i mares estiguen complint amb les seues jornades laborals.

 

Informa Nou Horta. Massamagrell