L'Ajuntament de Massamagrell ampliarà la seua plantilla de personal gràcies als programes EMPUJU i EXPLUS

Dimecres, 25 Mai 2022 09:16 Escrit per  Publicat en Massamagrell-VAL Vist 248 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

L'Ajuntament de Massamagrell ampliarà la seua plantilla de personal gràcies als programes EMPUJU i EXPLUS, tots dos impulsats per Labora, el Servei Valencià d'Ocupació i Formació de la Generalitat Valenciana.

 

El consistori ha rebut dues noves subvencions que li permetran contractar en els pròxims mesos a persones desocupades que figuren inscrites com a demandants d'ocupació en els Espais Labora de la Generalitat.

 

Amb el programa EMPUJU, mitjançant el qual s'han rebut 59.171,41 euros, permetrà la contractació de menors de 30 anys. Mentre que els 96.072,99 euros del programa EXPLUS aniran destinats a persones d'almenys 30 anys d'edat.

 

Un total de 155.244,40 euros que segons Paco Gómez, alcalde de Massamagrell i regidor d'Ocupació, “són molt necessaris per a donar l'oportunitat de treballar a persones en cerca d'ocupació, i també per a reforçar els departaments de l'ajuntament”.

 

Pròximament l'Ajuntament de Massamagrell informarà sobre els perfils que s'ofereixen en cada programa, el termini de presentació de sol·licituds i els requisits que hauran de complir les persones aspirants.

 

Informa Nou Horta. Massamagrell