L'Ajuntament de Massamagrell presenta el Kit Digital a les seues pimes

Dilluns, 30 Mai 2022 10:24 Escrit per  Publicat en Massamagrell-VAL Vist 125 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

L'alcalde de Massamagrell i regidor de comerç, Paco Gómez, juntament amb l'Associació de Comerciants del municipi i l'empresa Avania, va presentar als comerços i persones autònomes del poble el Kit Digital, el nou programa d'ajudes que ha posat en marxa el Govern d'Espanya amb l'objectiu de finançar els costos de transformació digital de les pimes de tot el territori nacional.

 

El programa, dotat amb 3.067 milions d'euros, és finançat per la Unió Europea a través dels fons del Pla de Recuperació Next Generation, i emmarcat dins d'Espanya Digital 2025.

 

Gràcies a ell, petites empreses, microempreses, i persones autònomes de qualsevol sector o tipologia de negoci podran sol·licitar subvencions per a dur a terme una de les diferents opcions que ofereix el Govern: crear una pàgina web, posar en marxa el comerç electrònic, o gestionar les xarxes socials.

 

Aquesta línia de subvencions dependrà de la grandària de cada empresa. Les empreses entre 10 i 49 persones treballadores podran rebre fins a 12.000 euros, les que tinguen entre 3 i 10 persones treballant optaran fins a 6.000 euros, i les empreses entre 1 i 3 persones o en situació d'autoocupació podran rebre fins a 2.000 euros per a digitalitzar els seus negocis.

 

Els components de l'empresa Avania, Pascual i Andrea, es van oferir a col·laborar amb l'Associació de Comerciants de Massamagrell per a tramitar les possibles ajudes que puguen sol·licitar les empreses del poble, i en la presentació es van encarregar d'explicar els requisits per a poder sol·licitar-les.

 

Després de la seua intervenció, Gómez va aprofitar per a informar els comerços que “enguany l'Ajuntament compta amb novetats en la partida de comerç, una de les partides que més ha pujat dins del pressupost municipal. Aquests diners permetrà posar en marxa les targetes bo per a la despesa en el comerç local i el Pla de Suport a Pimes i Autònoms, dotat amb 25.000 euros.

 

La primera convocatòria del Kit Digital, dirigida a les grans empreses, ja es va realitzar i ara està en marxa la dirigida a les pimes d'entre 10 i 49 empleats. Pròximament eixiran les següents.

 

Informa Nou Horta. Massamagrell

Modificat el Dilluns, 30 Mai 2022 10:40