Massamagrell presenta la setena edició de ‘Tasta’m’, la seua ruta de la tapa

Dilluns, 11 Juliol 2022 09:37 Escrit per  Publicat en Massamagrell-VAL Vist 181 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

Dijous 7 de juliol, es va realitzar la presentació de la setena edició de ‘Tasta’m’, la ruta de la tapa de Massamagrell que comença hui coincidint amb l'inici de les Festes Fundacionals d'aquest 2022.

 

“És la primera vegada que es fa una presentació de la ruta a pesar que ja porta set anys realitzant-se. I el que busquem amb aquesta presentació era mostrar les novetats d'enguany i que el jurat professional degustara i valorara les 18 tapes que concursen per a donar un altre premi”, explica Paco Gómez, alcalde i regidor de Comerç de Massamagrell.

 

Per primera vegada, a més del jurat popular -format per la gent que consumirà les tapes al llarg d'aquests dies, i les votarà triant així la millor- s'ha comptat un jurat professional format per Paula Pons, directora de la Guia Hedonista de València Plaza -una de les revistes gastronòmiques més llegides en la Comunitat Valenciana- i Almudena Ortuño, periodista gastronòmica que publica a les Províncies, El País i Tapes Magazine. El tercer membre que formava part del jurat professional era Paco Gómez, alcalde de Massamagrell.

 

Després de la presentació, en la qual els bars i restaurants van mostrar i van explicar un a un la seua tapa elaborada, el jurat les va avaluar segons tres ítems: presentació, originalitat i sabor.

 

Tots dos premis, tant el del jurat professional com el del jurat popular, es donaran a conéixer una vegada haja finalitzat la ruta, és a dir, a partir del 17 de juliol.

 

La taula presidencial també va comptar amb la presència de Miguel Ángel Medina, president en funcions de l'Associació de Comerciants de Massamagrell, qui espera que “aquesta edició tinga el mateix èxit que les dels anys anteriors”. I va ressaltar que “a través d'ella es busca l'impacte econòmic que sempre està per damunt de 30.000 euros. Després de tot el temps que venim arrossegant la pandèmia, la gent està amb moltes ganes d'eixir i s'han presentat tapes molt noves”.

 

La presentació va comptar amb el patrocini de Cervesa Mascletà, que va oferir un tast gratuït per a les persones assistents, i està regentada per un veí de la localitat.

 

Informa Nou Horta. Massamagrell