Massamagrell celebra la XV Edició dels Premis Vila de Massamagrell

Dilluns, 18 Juliol 2022 08:55 Escrit per  Publicat en Massamagrell-VAL Vist 130 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

L'Ajuntament de Massamagrell ha celebrat en l'espai escènic el Centre Cultural Joan Fuster i Ortells, la XV Edició dels Premis Vila de Massamagrell. Unes distincions que reconeixen a persones, agrupacions, institucions i mitjans de comunicació, per ser coneguts a Massamagrell o per portar el nom del municipi en gran.

 

La regidora de Cultura, Araceli Munera, ha sigut l'encarregada de presentar l'acte que ha començat a les set i mitja de la vesprada. Després d'explicar breument les diferents categories que contemplen les distincions Vila de Massamagrell, ha ressaltat que “dignifica al nostre municipi que totes aquestes persones siguen d'ací o afavorisquen a Massamagrell d'alguna manera”.

 

A continuació, l'alcalde de Massamagrell, Paco Gómez, ha pujat a l'escenari per a dirigir unes paraules i procedir al lliurament de les diverses distincions. “Amb aquests premis volem reconéixer el mèrit i la labor de totes aquestes persones”.

 

El premi a una persona destacada per la seua trajectòria professional ha sigut entregat a l'esportista de Massamagrell, Sandra Gómez Pimpollo, campiona del món de pesca en 2021.

 

El premi a una associació o agrupació distingida per la seua labor social, en aquesta ocasió ha sigut per a la Congregació de les Germanes Terciàries Caputxines de la Sagrada Família de Massamagrell, per la seua labor i treball des de fa molts anys.

 

El premi a una institució que ha col·laborat en l'impuls i la transformació del poble, enguany ha sigut per a la Federació de Societats Musicals de la Comunitat Valenciana.

 

I finalment, el premi a un mitjà de comunicació que ha contribuït a portar el nom de Massamagrell més enllà del nostre terme ha sigut per a la revista cultural Espai Carraixet.

 

Informa Nou Horta. Massamagrell