Dóna per finalitzada una nova edició de les Festes Fundacionals de Massamagrell

Dimecres, 20 Juliol 2022 09:50 Escrit per  Publicat en Massamagrell-VAL Vist 147 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

Ahir, dilluns 19 de juliol, van donar per finalitzades les Festes Fundacionals 2022 de Massamagrell. Unes festes que, al llarg dels seus 10 dies de duració, han abastat una gran varietat d'activitats per a tots els públics.

 

Les festes van donar inici de la mateixa manera que altres anys, amb la ruta de la tapa ‘Tasta’m’, que s'ha desenvolupat durant quasi tot el període de festes, i en la qual la població ha pogut degustar un total de 18 tapes diferents.

 

Aquesta edició també va comptar amb el ‘Cinema a la fresca’, en el qual es van projectar les pel·lícules ‘Space Jam: Noves llegendes’, ‘En guerra amb el meu avi’ i ‘A cor què vols, destí Astúries’.

 

Durant el cap de setmana gran, que va començar dijous passat, la ciutadania de Massamagrell ha pogut gaudir de diferents concerts gratuïts, com ‘We will band you’ de la Va unir Musical de Massamagrell, el tribut a Mecano ‘Filla de la lluna’ amb Robin Torres, i l'orquestra Vertigen.

 

D'altra banda, l'esportista Sandra Gómez Pimpollo, la Congregació de les Germanes Terciàries Caputxines de la Sagrada Família de Massamagrell, la Federació de Societats Musicals de la Comunitat Valenciana i la revista cultural Espai Carraixet van rebre les distincions en la XV Edició dels Premis Vila de Massamagrell.

 

Els xicotets i xicotetes també van gaudir fins ahir de la fira d'atraccions, que ha tornat enguany després de diverses edicions sense comptar amb ella. I el trofeu “Tio Pena”, que es disputarà fins al dimarts 26 de juliol, està comptant amb els millors jugadors de pilota professionals: Puchol II i Salva, Marc i Javi, Soro III i Nacho, i Jose Salvador i Tomás.

 

Per a l'alcalde de Massamagrell, Paco Gómez, “han sigut una festes molt ben acollides, la gent tenia moltes ganes de gaudir i s'ha notat sobretot en la quantitat de públic que ha assistit als concerts d'aquesta finalitat de setmana”. També ha donat les gràcies a l'Associació de Comerciants “per la seua implicació en la Fira del Comerç i la Ruta de la Tapa”.

 

Nina Sepúlveda, regidora de Festes, afig que “per fi, després de la pandèmia, hem pogut celebrar com de costum les nostres Festes Fundacionals” i ha agraït el treball de “tota la gent que ha participat i s'ha involucrat en les activitats perquè es pogueren dur a terme”.

 

Aquest segon i últim cap de setmana de les festes, ha comptat amb la ‘Fira del Comerç’, on diferents establiments de Massamagrell han mostrat els seus productes al públic.

 

Informa Nou Horta. Massamagrell