El Consell Escolar Massamagrell defineix els dies festius per al curs escolar 2022-2023

Dimarts, 26 Juliol 2022 08:59 Escrit per  Publicat en Massamagrell-VAL Vist 140 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

L'Ajuntament de Massamagrell ha realitzat el Consell Escolar Municipal, en el qual s'han definit els tres festius locals educatius del curs escolar 2022-2023.

 

Després de les propostes formulades pels centres educatius, aquest consell ha decidit per majoria, que els dies festius siguen el 31 d'octubre, el 9 de desembre i el 17 de març.

 

Encara així, l'alcalde de Massamagrell, Paco Gómez, ha indicat que “de la mateixa manera que el curs passat, se li plantejarà a la Conselleria d'Educació allargar el curs un dia més de la data de finalització prevista, per a així poder agafar també com a festiu el 16 de març”.

 

Per tant, si això s'acaba concedint, l'alumnat dels centres educatius de Massamagrell, gaudirà de quatre festius locals en lloc de tres, podent allargar un dia més la setmana fallera.

 

En aquesta reunió, també s'ha tractat el procés d'escolarització d'enguany, que segons la regidora d'Educació, Araceli Munera, “s'ha desenvolupat amb total normalitat i ha inclòs a tots els xiquets i xiquetes que així ho han sol·licitat, tant en infantil com en primària i secundària”. I també s'ha adonat que el CEIP Bisbe Amigó, afegirà una unitat més en sisé de primària.

 

El Consell Escolar Municipal ha finalitzat tractant els protocols i normatives de Covid-19 per a l'inici del nou curs escolar, de moment molt flexibles i sense noves instruccions per part de la Conselleria d'Educació.

 

Informa Nou Horta. Massamagrell