David Cuesta guanya el VI Concurs de Disseny de la Samarreta de Festes 2022 de Massamagrell

Dimecres, 27 Juliol 2022 10:02 Escrit per  Publicat en Massamagrell-VAL Vist 137 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

Massamagrell ja té disseny per a la seua samarreta de Festes 2022. Amb el lema “Calderes a Massamagrell”, la il·lustració del massamagrellense David Cuesta ha sigut la triada perquè els veïns i veïnes del municipi la lluïsquen en les festes majors que es desenvoluparan a la fi de setembre i principis d'octubre.

 

Dels 13 dissenys presentats al concurs d'enguany, el jurat -format per l'alcalde de Massamagrell, la regidora de Festes i el president de l'Agrupació de Penyes de Massamagrell- va triar a tres finalistes, que han sigut els que el veïnat ha pogut votar al llarg de cinc dies en el Centre Cultural Joan Fuster i Ortells.

 

Tots els dissenys que han entrat en concurs han sigut exposats al costat dels tres finalistes, i una vegada finalitzat el període de votacions, ahir dilluns 25 de juliol, es va procedir a l'obertura de l'urna per al recompte dels vots, quedant guanyador “Calderes a Massamagrell” amb un 45% dels vots. El segon classificat va ser “Festes d’Or 2022” amb un 36% dels vots, i “Desitjant els anhelades festes!” va obtindre la tercera posició amb el 19% dels vots.

 

Paco Gómez, alcalde de Massamagrell, comenta: “Estem molt agraïts per la participació i el bon acolliment que ha tingut el concurs enguany”. I revela que “el color triat per a la samarreta d'enguany és el verd”.

 

Per part seua, la regidora de Festes, Nina Sepulveda ha donat “l'enhorabona a David Cuesta i les gràcies a la resta de persones que han participat en aquesta edició”.

 

El guanyador ha sigut premiat amb 250 euros, i els veïns i veïnes de Massamagrell que vulguen comprar la samarreta poden fer-ho fins al divendres 29 de juliol de 10 a 13 hores en el Centre Cultural, i el dijous també de 18 a 20 hores.

 

Informa Nou Horta. Massamagrell

Modificat el Dimecres, 27 Juliol 2022 10:04