“Timbal cordobés” del Bar Villarroya guanya la 7a Ruta de la Tapa de Massamagrell

Dijous, 28 Juliol 2022 18:00 Escrit per  Publicat en Massamagrell-VAL Vist 29 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

El Saló de Plens de l'Ajuntament de Massamagrell ha acollit, aquesta vesprada, el lliurament de premis de la VII Ruta de la Tapa “Tasta’m”, duta a terme durant les Festes Fundacionals. Enguany, un total de 18 comerços hostalers han volgut participar competint entre ells per a ser triats com la millor tapa de 2022.

 

L'alcalde de Massamagrell, Paco Gómez, i representants de l'Associació de Comerciants del municipi, han entregat els premis després del recompte dels vots del jurat popular, format pels veïns i veïnes que han provat un mínim de quatre tapes durant la duració de la ruta.

 

Després del recompte de vots, la tapa “Timbal cordobés” del Bar Villarroya ha aconseguit el primer premi amb 114 vots; en segon lloc, amb 100 vots, ha quedat el Restaurant Avinguda 2.0. amb la tapa "Tosta de polp amb mussolina de pebre roig"; i la tercera posició ha sigut per al Xiquet del Wasabi, amb la tapa “Wasaby family” amb 61 vots.

 

Per primera vegada en la història de la Ruta de la Tapa de Massamagrell, s'ha comptat també amb un jurat professional format per Paula Pons, directora de la Guia Hedonista de València Plaza -una de les revistes gastronòmiques més llegides en la Comunitat Valenciana- i Almudena Ortuño, periodista gastronòmica que publica a les Províncies, El País i Tapes Magazine, a més de Paco Gómez, alcalde de Massamagrell, els qui van valorar la presentació, originalitat i sabor de cada tapa.

 

Segons el criteri del jurat professional, la tapa guanyadora d'aquesta edició ha sigut “Calamar Ibèric”, del Gastrobar Safrà.

 

Paco Gómez, alcalde de Massamagrell i regidor de comerç, ha explicat que “les vendes han ascendit a més de 13.080 tapes, la qual cosa ha suposat un impacte econòmic en el municipi de més de 39.240 euros. Amb aquesta alta participació queda clar que les elaboracions han estat a l'altura de l'excel·lència amb la millor versió de la gastronomia del municipi”.

 

Informa Nou Horta. Massamagrell

Modificat el Dijous, 28 Juliol 2022 18:01