Massamagrell dóna per finalitzada la seua Escola d’Estiu 2022

Dimarts, 02 Agost 2022 10:00 Escrit per  Publicat en Massamagrell-VAL Vist 99 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

Com cada any, a la fi del mes de juliol, la Escola d’Estiu de Massamagrell tanca les seues portes després d'un mes de treball i gaudi amb les xiquetes i xiquets del municipi. Per a finalitzar el present curs de l'escola estiuenca, el divendres passat, es van acomiadar del col·legi fins al mes setembre, quan es reprendran les classes regulars.

 

Aquesta edició ha comptat amb la participació de 340 xiquetes i xiquets que han pogut gaudir de diferents activitats preparades per a ells i elles, que en la seua gran majoria consisteixen en jocs esportius, jocs predeportius, dinàmiques, cançons, balls, activitats en grup, jocs d'aigua i piscina.

 

En l'acte de tancament i comiat, l'alcalde de Massamagrell, Paco Gómez, va voler destacar i agrair “el treball dels monitors i monitores que han estat al capdavant enguany, i amb els quals l'alumnat ha gaudit, aprés i compartit experiències des de principis del mes de juliol”.

 

Araceli Munera, regidora d'Educació, posa l'accent que “és la primera vegada en la història, que la Escola d’Estiu de Massamagrell és totalment gratuïta, la qual cosa ha sigut un alleujament important per a totes les famílies, cosa que s'ha aconseguit gràcies a la subvenció del Pla Corresponsables del Ministeri d'Igualtat”.

 

Des del consistori fan una bona avaluació d'aquesta edició, que a més de garantir la conciliació de les famílies, els ha ajudat econòmicament amb l'estalvi de 80 euros per xiquet o xiqueta.

 

Informa Nou Horta. Massamagrell